Mediator Site
Image default
Eten en drinken

Sfeervolle zaalverhuur op een steenworp afstand van Alblasserdam en Papendrecht

Bent u op zoek naar een geschikte locatie in de buurt van Papendrecht en Alblasserdam waar zaalverhuur aangeboden wordt? En wilt u graag iets vieren of organiseren in een sfeervolle omgeving met een pittoresk uitzicht? Dan is de zaalverhuur van De Krom in Oud-Alblas de perfecte keuze voor een locatie in de buurt van Papendrecht en Alblasserdam. Of u nu wilt borrelen om uw verjaardag te vieren of graag een diner wilt organiseren met collega’s als een gezellige activiteit buiten het werk: bij De Krom kan het allemaal geregeld worden voor u!

Wat is er allemaal mogelijk als u hier een zaal huurt?

Bij De Krom, dicht in de buurt van Alblasserdam en ook nabij Papendrecht, is zaalverhuur erg eenvoudig. Er zijn namelijk diverse ruimtes beschikbaar, zodat u altijd de perfecte zaal huurt voor uw gezelschap: niet te groot en niet te klein. Bovendien wordt er bij De Krom altijd rekening gehouden met het seizoen, zodat u altijd een unieke touch met de tijd van het jaar voelt. Dankzij de fraaie, authentieke aankleding en het prachtig uitzicht over de rivier de Alblas geniet u van een sfeervolle locatie tegen een aangename prijs. Bovendien heeft u bij deze zaalverhuurder de mogelijkheid om diverse arrangementen bij de zaal te nemen, zodat u fantastische catering direct erbij regelt. Dit wordt uiteraard volledig afgestemd op uw eigen wensen.

Reserveer direct de ruimte van uw keuze

Voor zaalverhuur in de omgeving van Alblasserdam en Papendrecht moet u dus bij De Krom in Oud-Alblas zijn. Of het nu gaat om een trouwerij, jubileum of verjaardagsfeest: De Krom denkt met u mee! Ook voor zakelijke evenementen zoals een business lunch of teambuilding-locatie is De Krom geschikt. Bespreek alle mogelijkheden door contact op te nemen met de medewerkers van De Krom. Dan kunt u ook direct een reservering plaatsen.  

https://www.dekromoudalblas.nl/