Mediator Site
Image default
Bedrijven

Schildersbedrijf Oldenzaal: alle directieleden kunnen hun borst flink nat maken

Schildersbedrijf Oldenzaal. De administratie van de firma van de Gele Lo verdient een groot compliment. Zij hebben alle inzendingen verzameld en uitgepakt, dus uit de verpakking gehaald. Die verpakking verschilt per inzending. In veel gevallen gaat het om een envelop met een gewoon formaat. Maar er zijn echter flink wat enveloppen van een groot formaat. Er zijn zelfs mensen die hun inzending hebben verpakt in een grote of kleine doos. En er zijn zelfs mensen die hun inzending hebben verpakt in een grote of kleine zak. Schildersbedrijf Oldenzaal.

Alle inzendingen zijn op heel veel verschillende manieren ingepakt

Schildersbedrijf Oldenzaal. De ingeleverde zakken zijn van papier en er zijn ook diverse juten zakken ingeleverd. Als je alles ziet wat is ingeleverd dan zou je bijna gaan denken dat het Sinterklaas is. Dat de goed heilig man heeft gereden en flink ook. Alle inzendingen vormen een bonte verzameling. De scheepsjongens van Bontekoe zijn er niets bij. Alle inzendingen zijn keurig uitgestald in het grote kantoor van de administratie. En iedere inzending is voorzien van een nummer. Dit is heel praktisch gedaan door de administratie van de Gele Lo. Schildersbedrijf Oldenzaal.

Om verwarring te voorkomen krijgt iedere inzending een eigen nummer

Schildersbedrijf Oldenzaal. Ad van de Gele Lo, Ed van de Gele Lo en tot slot de heer Jo van de Gele Lo kregen het leuke idee om samen op de fiets naar het bedrijf te rijden. Zo gezegd, zo gedaan. Het is heel erg vroeg in de ochtend als de drie broers van de Gele Lo elkaar treffen. Ze hebben afgesproken om bij elkaar te komen om zes uur bij de oude en mooie kerk van het dorp. De grote, zware bronzen klok slaat zes keer en daar komen ze. Schildersbedrijf Oldenzaal.