Mediator Site
Image default
Tuin en buitenleven

Serre Magazine

De beste manier om wat serre inspiratie op te doen is het doornemen van een magazine. In het magazine worden verschillende soorten serre voorbeelden aan het licht gebracht en naast foto’s is er ook veel informatie erbij inbegrepen.

Digitaal of op papier?

Een serre magazine kan zowel op papier worden gedrukt als digitaal worden gepubliceerd. De papieren versie van een magazine met serre voorbeelden zie je vaak in de wachtkamers liggen. Zo hebben de mensen wat te doen wanneer ze aan het wachten zijn in plaats van alleen op hun telefoon te zitten. Je kunt als consument natuurlijk ook zelf een magazine met serre voorbeelden aanvragen. De magazines zijn vaak gratis en de bedrijven sturen het graag op om zo reclame te maken. Ze hopen natuurlijk ook dat je bij hun een serre gaat kopen.

Offerte aanvragen

Aan de hand van de serre voorbeelden in het magazine is het mogelijk om een offerte aan te vragen voor het laten bouwen ervan. Je kunt ook zelf aanpassingen maken aan een serre die je leuk vond maar het toch net iets anders wil hebben. De serre magazine is dan ook vooral bedoeld om inspiratie op te doen en je hoeft niet perse de serre te laten bouwen die je erin ziet.