Mediator Site
Image default
Aanbiedingen

Trend 2019: De kracht van licht

De manier waarop daglicht door het raam schijnt kan heel mooi zijn. Zeker wanneer je erop let, is het iedere dag anders. Niet alleen het felle zonlicht, maar juist ook in de vroege ochtend en avond, kan het gefilterde licht een bijzondere blauwe, roze of gele gloed hebben. Hierdoor verandert direct de sfeer in huis. Met horizontale jaloezieën kun je hier eigenlijk het meeste van genieten. Hiermee controleer je het daglicht, maar weert het niet. Door te spelen met de stand van de jaloezieën stem je de kracht van het licht af op je eigen stemming. Zo voel je optimaal de rust en sfeerbeleving in je interieur.

 

Stylingtip: fineer op de muur

De nieuwste interieurtrend is het bekleden van een wand met houtfineer. Kies een bleke houtsoort, zoals berken, en combineer dit met wit gestucte wanden en een witte houten jaloezieën. Dit is de basis voor een sfeer waarin je eindeloze combinaties kunt maken.

 

Tikkie kleur

Het nieuwe naturelle interieur is heel ingetogen en bijna bleek te noemen. Pas na twee keer kijken ontdek je de prachtige nieuwe tinten; bleke huidskleuren worden gecombineerd met een vergrijsde variant op mintgroen. Dit creëert een elegant en modisch gevoel. Met dat tikkie kleur maak je het grote verschil in huis. Durf en je zult genieten van deze nieuwe trendy sfeer.

 

Laagjes

Leg in de slaapkamer een verzameling hoofdkussens, sierkussens, plaids en dekens mooi gedecoreerd op bed. Let erop dat de materialen en structuren veel contrast hebben, want zo voegt elk element iets toe. Door veel zachte materialen in de slaapkamer te gebruiken, is de akoestiek en het gevoel van warmte perfect.