Mediator Site
Image default
Verbouwen

Veelzijdige stukadoors in Amersfoort

De tijd dat wanden in Amersfoortse woningen standaard wit waren ligt al enige tijd achter ons. Steeds meer mensen ontdekken dat het gebruik van kleur en structuur een toegevoegde waarde van de huiselijke sfeer op kan leveren en dat deze aanpak eveneens een prima match kan vormen met de rest van het in de woning aanwezige meubilair. Van de Kamp speelt graag op deze trend in met de inzet van uiterst ervaren stukadoors in Amersfoort die hun sporen op het vlak van de meest uiteenlopende vormen van stucwerk inmiddels meer dan voldoende hebben verdiend.

 

Efficiënt werkende stukadoors in Amersfoort

Omdat ons team uit vakmensen met meerdere expertises bestaat, kunt u er zeker van zijn dat u een perfect eindresultaat krijgt opgeleverd als u bijvoorbeeld verlangt dat onze stukadoors in Amersfoort wanden voorzien van Venetiaans pleisterwerk. Daarnaast maken we tijdens het verven en sausen van wanden en plafonds gebruik van de nieuwste technieken, zodat er efficiënt en snel gewerkt kan worden en u dus ook zo kort mogelijk in de rommel zit.

Voordat onze medewerkers bij u aan de slag gaan willen we van u natuurlijk wel graag weten wat uw specifieke wensen zijn. Heeft u op dit moment alleen nog maar een globaal idee en nog geen concrete plannen, dan kunnen we u in contact brengen met een onafhankelijke stylist, die u volledig gratis van kleur- en stijladviezen voorziet. Puur technische vragen over stucwerk beantwoorden we graag open en eerlijk tijdens een van onze contactmomenten met u.

 

Ook inzetbaar bij schade aan wanden en plafonds

Heeft u de hulp van een stukadoor in Amersfoort nodig omdat er schade aan uw woning is ontstaan? Ook dan staan de vaklui van Van de Kamp graag voor u klaar. Zo zijn we experts in het repareren van scheuren in wanden en plafonds en kunnen we vlekken die door waterschade zijn ontstaan perfect voor u wegwerken.