Mediator Site
Image default
Dienstverlening

VGZ collectiviteitskorting

Gezond en vitaal personeel met VGZ collectiviteitskorting

Met de VGZ collectiviteitskorting gaan de deuren open voor een welvarende organisatie, waar het personeel kan rekenen op de beste zorg die ze kunnen ontvangen. Van diverse leuke gezondheidsinterventies tot bedrijfsartsen die hulp bieden in een krachtige en vitale bedrijfsomgeving. Groepen kunnen met VGZ collectiviteitskorting tegen een aantrekkelijk tarief worden verzekerd. Gezondheidsklachten onder uw personeelsleden worden verholpen en voorkomen op deze manier. U heeft als gevolg hiervan ook minder last van ziekte en verzuim.

 

VGZ collectiviteitskorting en vele extra’s

De collectieve zorgverzekering biedt nogal wat privileges. Naast het ontvangen van zorg, fysiotherapie en tandartsenzorg, kan uw bedrijfspersoneel deelnemen aan leerzame programma’s en workshops. Alles draait om gezondheid. Ook kunnen personeelsleden met klachten snel terecht bij een arts. De korting voor een groepsverzekering is aantrekkelijk en maakt het verzekeren van grote groepen mensen extra voordelig. Als er fysiek zwaar werk is binnen de organisatie kan fysio helpen om de werkzaamheden professioneel uit te blijven voeren. Er is voor fysiotherapie een groot budget beschikbaar. Onmisbare zorg is voor elke werknemer laagdrempelig en toegankelijk.

Digitale apps en online cursussen

Met het gezondheidsplatform kan personeel zich dagelijks bezig houden met een gezonde manier van leven. Bijvoorbeeld de mindfullness app. Mindfulness helpt om stress tegen te gaan en het hoofd leger te maken. Bepaalde interventies richten zich op gezonde voeding en lichamelijke balans. Als uw personeel hier bewust aan deelneemt zult u zelf zien dat werknemers meer bevlogen, fitter en vitaler zijn dan ooit. Bij ieder mens staat gezondheid op de eerste plaats. Een gezonde basis is een voorwaarde om goed te kunnen functioneren op de werkvloer. Dit houdt in dat werknemers met een collectieve zorgverzekering worden gestimuleerd om goed te slapen, gezonder te eten, goed leren om te gaan met stress en snel kunnen ingrijpen als er medische problemen ontstaan. Het scheelt namelijk verzuim en een langdurig tijdrovend re-integratietraject. Een gezonde omgeving moet gestimuleerd worden. Anderen kunnen daarbij helpen en ondersteuning in bieden. Het vitaliteitsbeleid binnen uw organisatie is van belang om mensen te blijven stimuleren. Met de collectiviteitskorting wordt het beleid bovendien aantrekkelijker.

Apps om inzicht te krijgen in de situatie

Bovendien krijgt u een applicatie waarin verzuim binnen uw organisatie inzichtelijk wordt. U begrijpt zo beter waarom er verzuim is, en hoe dit op te lossen valt. Misschien zijn er bepaalde werkzaamheden die als te zwaar of te intensief worden ervaren. Als werknemers transparant hierover zijn, kunt u bekijken wat er beter kan en hoe u gezamenlijk bepaalde gezondheidsproblemen in uw organisatie aan kunt pakken. Vitaliteit is niet iets wat in een dag opgebouwd is. Werknemers moeten langdurig worden gestimuleerd een gezonde leefstijl te combineren met een baan waarvoor ze passie hebben. Met de uitgebreide vitaliteitstools helpt u werknemers het beste uit zichzelf te halen en hun prestaties omhoog te brengen.