Mediator Site
Image default
Woning en Tuin

Wil je een houten overkapping op maat?

Als je een houten overkapping op maat wilt hebben dan hoef je niet langer verder te zoeken. Doe Het Zelf Veranda helpt je graag verder, ze verkopen een houten veranda bouwpakket. Dit bouwpakket voor een houten veranda kan je zelf in elkaar zetten. Alles wat in het bouwpakket zit gebruik je om de veranda in elkaar te zetten.

Een houten overkapping op maat te bestellen

Bij het bedrijf is het mogelijk om een houten overkapping op maat te bestellen, zo weet je altijd zeker dat je een overkapping krijgt die goed in je tuin past. Als je een overkapping op maat bestelt is het ook mogelijk om hier verschillende accessoires bij te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan duurzaam ledverlichting voor onder de overkapping, deze verlichting kan je er makkelijk bij bestellen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alles goed wordt geïnstalleerd. Voor het houten veranda bouwpakket kan je ook denken aan zonwering. Deze accessoire zet je gemakkelijk zelf in elkaar. Zo geniet je van de zomer zonder te verbranden in je eigen tuin. Maak van je overkapping een verlengde van je huis of maak het een gezellige lounge plek, het is helemaal aan jouw. Geniet van het eten buiten of lounge de hele avond lang in een loungebank.

Bezoek de showroom

Bezoek de showroom en bestel een houten overkapping op maat. Het is ook mogelijk om een bouwpakket te kopen voor een houten veranda. Deze zet je zelf in elkaar waardoor je alles zelf onder controle hebt. In de showroom van Doe Het Zelf Veranda staan alle veranda’s en overkappingen om te bewonderen, ga snel langs. Vraag de medewerkers om hulp als je niet precies weet waar je naar op zoek bent. De medewerkers helpen je met de keuze en zorgen ervoor dat de veranda in de tuin past, in de stijl die jij wilt.