Mediator Site
Image default
Aanbiedingen

Basispsychologen gezocht

Basispsychologen gezocht voor Noord-Hollandse ouderenzorg!

Je bent een basispsycholoog Wil je werken in de verpleegkunde voor ouderen? Heb je ook een major in neuropsychologie, geriatrie of klinische psychologie gekozen om je echt kennis te brengen? Voor een medische instelling in Noord-Holland zijn we op zoek naar enkele basispsychologen. Heeft u 32 uur servicetijd? Wil je werken met verschillende doelgroepen in de ouderenzorg? Dan ga jij de uitdaging aan!

Beschrijving van de baan

Als basispsycholoog van de organisatie heb je een major in neuropsychologie, geriatrie of klinische psychologie. Je begeleidt cliënten op het gebied van ouderenzorg en komt verschillende problemen tegen, waaronder PG en lichamelijke aandoeningen. De ervaring van deze doelgroep is daarom nodig om affiniteit te hebben met ouderenzorg. Je bent flexibel en kan je goed aanpassen aan de verschillende klanten die met je samenwerken.Op deze manier wint u hun vertrouwen en neemt u maatregelen. Je sluit je aan bij een hecht team dat elkaar graag uitdaagt. -Je bent een gecertificeerde basispsycholoog gespecialiseerd in neuropsychologie, geriatrie of klinische psychologie; -Je bent 32 uur beschikbaar; -Je hebt affiniteit met ouderenzorg; -Je hebt een rijbewijs; -Je zit in het discipline team Het voelt alsof je thuis bent.

Overige

Ons werk gaat over jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we voor je. We vinden altijd een balans tussen de wensen van jou en de nieuwe werkgever. Is uw interesse gewekt? Wij voorzien u graag van een goede offerte.

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/psycholoog.html