Mediator Site
Image default
Bedrijven

Zoekt u een scheidingsmediator?

Bent u op zoek naar een scheidingsmediator die u verder kan helpen in het ingewikkelde proces van een echtscheiding? Gaat u scheiden en wilt u dit goed regelen? Bent u op zoek naar een mediator in de omgevingen Groningen en Friesland? Onze mediators van De Scheidingsmolen helpen u graag verder.

Waarom een scheidingsmediator bij De Scheidingsmolen?

Een scheiding is vaak een emotionele periode, die veranderingen met zich mee brengt. Zeker wanneer kinderen betrokken zijn in dit proces. Het is lastig om goede afspraken te maken met elkaar, waar u allebei tevreden mee bent. De Scheidingsmolen biedt u deskundige begeleiding bij uw echtscheiding, eenvoudig en snel en voor een aantrekkelijke prijs. Wij zorgen voor de professionele hulp om u te ontlasten en uw zorgen uit handen te nemen.

Scheiden met subsidie

Al onze scheidingsmediators zijn ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand en mogen uw scheiding begeleiden. Wanneer uw verzamelinkomen lager is dan een wettelijk vastgesteld bedrag, heeft u recht op rechtsbijstand. Wanneer dit het geval is, dan bedragen de totale kosten voor uw mediation traject enkel:

  • Eenmalige eigen bijdrage van €54,- of €107,- p.p. (inkomensafhankelijk)
  • Eenmalige griffiekosten van €39,- p.p.

Wilt u weten of u recht heeft op rechtsbijstand? Bekijk op onze pagina wat de voorwaarden zijn.

Onze scheidingsmediator in Groningen en Friesland

Anneke van Teijlingen is onze scheidingsmediator in Groningen en Friesland. Anneke van Teijlingen is MfN- Registermediator, Familiemediator en Crossbordermediator. Zij begeleidt uw scheiding van begin tot eind en lost vervelende conflicten op. Zij staat u bij in dit lastige proces en zorgt voor een goede oplossing voor beide partijen.

Mailt u Anneke gerust voor meer informatie: anneke@scheidingsmolen.nl of bel 06 20610349 voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

https://www.scheidingsmolen.nl