Mediator Site
Image default
Dienstverlening

Leuke singles ontmoeten? Kom speeddaten met Search4Love!

Wanneer je gaat speeddaten met Search4Love is de kans dat je een leuke match treft zeer groot. Dat komt door ons hoge aantal deelnemers. Je zal bij ons zeker met 15 andere singles een ontmoeting hebben. Je hebt met maximaal 20 andere singles een ontmoeting, anders wordt het een beetje te veel en is er niet genoeg tijd om met alle singles een date te hebben.

Je gaat dus een avondje daten met veel andere singles. Dit klinkt spannend maar het is echt heel erg leuk. Even uit je comfortzone stappen en ervoor gaan. Daten met mensen in real life is sowieso leuker dan swipen op een dating-app. Onze avonden zijn zeer laagdrempelig. En ben je niemand tegengekomen met wie je echt een klik voelde? Je zit nergens aan vast, je kan het dan gewoon nog eens op een andere avond proberen.

Goede voorbereiding die begint bij de inschrijving

Wij organiseren onze speeddate avonden uitstekend. We beginnen al met een goede voorbereiding tijdens het inschrijven. We proberen de singles namelijk zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Daarom kan je een speeddate avond selecteren in jouw woonplaats of in de nabije omgeving van jouw woonplaats. Zo kan je onder meer gaan voor een speeddate in Breda, Utrecht, Groningen, Haarlem en nog vele andere locaties. Ook kan jij je eigen leeftijdsgroep selecteren. Je hebt de keuze uit vier groepen waarbij de leeftijden als volgt zijn ingedeeld: singles tussen de 22 en 35 jaar, singles tussen de 30 en 45 jaar, singles tussen de 40 en 55 jaar en singles tussen de 50 en 65 jaar. Wij organiseren ook nog eens regelmatig speeddate avonden speciaal voor homo’s en lesbiennes. Je kan in je eentje gaan speeddaten, er zijn veel singles die dat doen. Je kan natuurlijk ook gezellig samen met een vriend of vriendin naar de speeddate avond komen.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over speeddaten met Search4Love? Kijk eerst eens even op de website bij veelgestelde vragen, grote kans dat jouw vraag en antwoord hier tussen staat. Ben je hier toch nog niet voldoende mee geholpen? Stuur ons dan even een berichtje, je krijgt snel een reactie van ons! Je kan je vraag of opmerking mailen naar klantenservice@search4love .nl of het contactformulier op de website invullen.

 

https://www.search4love.nl/