Mediator Site
Image default
Auto's en Motoren

123-Theorie leert jou binnen 1 dag de auto theorie aan

Woon jij in Brabant, in de stad Eindhoven of daar vlakbij en wil jij graag zo snel mogelijk je auto theorie certificaat halen omdat je binnenkort al mag afrijden? Wanneer je meedoet aan de cursus theorie in 1 dag in Eindhoven van 123-Theorie heb je diezelfde dag je theorie certificaat al gehaald!

Voor het halen van je rijbewijs moet je twee examens afleggen, het theorie examen en het praktijk examen. Voordat je mag deelnemen aan het praktijk examen moet je in het bezit zijn van het theorie certificaat. Dit betekent dat je voor je praktijk examen eerst het theorie examen met succes afgelegd moet hebben. Voor het praktijk examen wordt je voorbereid door een rijinstructeur. Voor het theorie examen was je op jezelf aangewezen. Saaie theorie in je eentje uit dikke boeken leren. Maar dat hoeft nu dus niet meer. Want wij bij 123-Theorie hebben een uitstekende en unieke theoriecursus ontwikkeld waarbij wij je binnen 1 dagje klaarstomen voor het theorie examen. En daar heb je geen boek bij nodig.

Duidelijke theorieles van een professionele docent

Onze cursus auto theorie in 1 dag wordt gegeven door professionele docenten die van wanten weten, ze weten namelijk precies welke theorie je allemaal moet kennen voor het examen. Die theorie wordt je op een relaxte en duidelijke manier aangeleerd. De uitleg van de docent wordt ondersteund met foto’s en plaatjes waar voorbeelden uit de praktijk op te zien zijn. Met goede trucjes en ezelsbruggetjes zorgt de docent ervoor dat je de ingewikkelde lesstof ook prima kan onthouden.

Als alles in de theorieles uitgelegd en behandeld is, is het tijd om oefen examens te maken. Onze oefen examens lijken heel erg op het echte examen van het CBR. Hierdoor kan je alvast oefenen met het soort vragen en de vraagstellingen.

Rond lunchtijd heb jij alle theorie perfect in je hoofd zitten. Tijd om even te ontspannen en te genieten van een lekkere lunch, die wij klaar hebben staan voor je. Na de lunch herhalen we nog even de moeilijkste theorie, om nog even extra de puntjes op de i te zetten. Daarna gaan we naar het CBR en kan jij je examen maken. Je bent er klaar voor! We weten zeker dat jij na het examen juichend naar buiten komt omdat je geslaagd bent!

https://www.123-theorie.nl/