Mediator Site
Image default
Zakelijke dienstverlening

Deze advocaat staat u emotioneel én juridisch bij als u wordt verdacht van een zedendelict

Wordt u (ten onrechte) verdacht van het plegen van een zedendelict? Dan staat uw leven van de een op de andere dag volledig op zijn kop. Dit misdrijf heeft vaak grote invloed op zowel uw persoonlijke als professionele leven. Bovendien wordt een zedendelict in bijna alle gevallen bestraft met een gevangenisstraf, waardoor het essentieel is om een advocaat met gespecialiseerde kennis van zedenzaken in te schakelen. Lees verder voor meer informatie over waar u op kunt letten bij het vinden van een geschikte advocaat.

Hoe vindt u een geschikte advocaat die u bij kan staan tijdens het proces?

Niet ieder advocatenkantoor is geschikt voor het vinden van een advocaat bij een zedendelict. Een zedenmisdrijf is namelijk een enorm complex misdrijf waar gespecialiseerde kennis voor nodig is. In het Wetboek van Strafrecht worden onder andere schennis van de eerbaarheid, het in het bezit hebben van kinderporno, verkrachting en aanranding aangemerkt als zedendelict. Een professionele zedenadvocaat kan u meer vertellen over het proces en u helpen in het opstellen van een verdedigingsstrategie. Een sterke strategie is noodzakelijk, aangezien de politie vaak al veel onderzoek heeft gedaan naar uw zaak. Zo zijn uw gegevensdragers misschien al onderzocht en bent u uitgenodigd voor een verhoor op het politiebureau of gedagvaard. In beide gevallen staan De Strafpleiters, twee gespecialiseerde zedenadvocaten uit Rijen, u bij.

Meld uw zaak aan op de website

De advocaten van dit advocatenkantoor hebben jarenlange ervaring met zedenzaken en kunnen u zowel emotioneel als juridisch bijstaan in uw proces. Door deze ervaring weten zij namelijk hoe gevoelig dit soort zaken zijn. Wanneer u uw zaak aanmeldt op de website, ontvangt u al binnen 24 uur bericht van een advocaat die u meer uitleg kan geven over het proces rond een verdenking van een zedendelict. Een eerste gesprek is gratis en geheel vertrouwelijk. U vindt de contactgegevens op de website.

https://destrafpleiters.nl/