Mediator Site
Image default
Bedrijven

Bewuster leren leven

Heb jij de laatste tijd veel te maken met stress in je leven? Is jouw planning overvol en heb je het ontzettend druk? Heb je het idee dat de aandacht je soms ontglipt? Ben je veel aan het piekeren en heb je zorgen? Dan is het volgen van een cursus mindfulness echt iets voor jou. Tijdens deze cursus wordt jou geleerd om bewuster te leren leren. Door meer in het moment te zijn word je een met jouw lichaam en geest. Mindfulness leert je minder te investeren in alles wat dagelijks in jouw hoofd omgaat. Dit maakt het mogelijk om minder stress te ervaren en gelukkiger te zijn. Je zult gedachten namelijk gaan herkennen voor wat ze zijn: kronkels in je hoofd. Niets meer, niets minder. Mindfulness is een techniek waarvan bewezen is dat het stressniveau’s kan verlagen.

Mindfulness cursussen van Ananta

Bij Ananta kun je allerlei trainingen, workshops en cursussen volgen die gericht zijn op bewuster leven, persoonlijke ontwikkeling en mindfulness. De mindfulness training is gebaseerd op de Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) methode. Je voert diverse praktijk oefeningen uit, mediteert, visualiseert en waagt je aan enkele lichamelijke opdrachten die jouw zintuingen prikkelen. Hierdoor leer je jouw lijf en jezelf beter kennen. Dit zorgt weer voor meer bewustzijn.

De voordelen van Ananta

Bij Ananta hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dit is dan ook de reden we de cursussen aan kleine groepjes aanbieden. De groepen bestaan uit maximaal 12 mensen. Ze worden aangeboden door medewerkers die enthousiast worden van het werken met mensen. Zij beschikken over veel ervaring in het geven van mindfulness cursussen. Ook blinken ze uit in inlevingsvermogen. Zij begrijpen dus goed hoe ze jou kunnen begeleiden bij het vinden van jezelf.

Contact opnemen

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Informeer dan vrijblijvend verder door contact op te nemen. Je kunt telefonisch contact opnemen via het volgende telefoonnummer: 035 751 20 30.

http://ananta.eu/