Mediator Site
Image default
Bedrijven

Bouwkeuring laten doen in Den Haag

Staat u op het punt uw droomhuis of een bedrijfspand te kopen in Den Haag, dan is het verstandig een bouwkeuring uit te laten voeren in Den Haag. Door middel van een bouwkeuring laat u uw toekomstige huis of bedrijfspand controleren op verschillende gebreken, ook gebreken die niet zichtbaar zijn. Tijdens de bouwkeuring controleren we uw huis of bedrijfspand op een tal van punten, zoals de fundering, dakconstructie, tegelwerk, schilderwerk, hang- en sluitwerk, en nog veel meer. Laat uw bouwkeuring in Den Haag door ons uitvoeren en voorkom achteraf verborgen gebreken van het gebouw tegen. De bouwkeuring zou u ook kunnen gebruiken voor onderhandelingen met de verkoper.

Naast bouwkeuring in Den Haag doen we ook nulmetingen

Bij ons bent u niet alleen terecht voor een bouwkeuring in Den Haag. Gaat u uw woning of bedrijfspand laten renoveren en wilt u er zeker van zijn dat uw aannemer geen fouten maakt? Dan kunt u ons inschakelen voor het uitvoeren van een nulmeting. Een nulmeting vindt plaats voordat uw aannemer start met de werkzaamheden en tijdens de meting wordt de huidige situatie van uw woning of bedrijfspand in kaart gebracht. Hierdoor zal het in de toekomst makkelijker zijn om de gebreken, die zijn ontstaan al gevolg van de bouwwerkzaamheden, aan te tonen. Tijdens de nulmeting worden zowel de binnen- als de buitenkant van uw woning of bedrijfspand bekeken en gedocumenteerd. Door middel van dit rapport kunt u eventuele claims aanvragen.

Bouwkeuring in Den Haag voor particulieren en zakelijke klanten

Ook voor aannemers en bouwbedrijven voeren we nulmetingen uit. Bent u een aannemer of heeft u een bouwbedrijf, dan kan een nulmeting u bij mogelijke problemen in de toekomst, een hoop discussies of juridische claims besparen. Onze bouwkeuring geeft u een uitgebreide rapport van de situatie van uw huidige woning of bedrijfspand in Den Haag. Wilt u een bouwkeuring of nulmeting in Den Haag aanvragen? Dan kunt u bij ons terecht. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons een bouwkeuring aanvragen in Den Haag.