Mediator Site
Image default
Kinderen

De beste kinderopvang in Wateringse Veld

Uw kind verdient het beste. Kies daarom dus voor een goede kinderopvang in Wateringse Veld, in Den Haag-Zuid. Het kinderdagverblijf Wonderlief is de beste plek waar uw kind in alle rust kan leren en spelen. De opvang heeft een huiselijke sfeer zodat kinderen zich er meteen thuis voelen en zich zonder problemen kunnen ontwikkelen. Het kinderdagverblijf focust zich op baby’s en peuters en verwelkomt alle kinderen van nul tot vier jaar. Als u een plek zoekt waar uw kind zich in alle vrijheid kan ontplooien op zijn of haar manier, dan moet u zeker voor deze opvang kiezen. U kind wordt er met liefde ontvangen en heeft er voldoende speelruimte, zowel binnen als buiten. Niet alleen wordt er aandacht besteed aan de ontwikkeling van de eigen identiteit, maar uw kind krijgt er ook de kans om zijn of haar creatieve vaardigheid en zelfstandigheid te ontdekken. De kinderopvang in Wateringse Veld is de ideale plek waar uw kind zich veilig zal voelen.

Een veilige opvang voor uw baby

Kinderdagverblijf Wonderlief is een veilige plek als u een opvang voor uw baby zoekt.  Er zijn in het verblijf voldoende opvoeders die uw baby met alle liefde eten, geven, verschonen en verzorgen. Het team zorgt ervoor dat uw kind voldoende slaap krijgt, maar er is ook tijd om met uw baby te spelen. Dat is uiteraard goed voor de ontwikkeling van uw kind. De kinderopvang in Wateringse Veld heeft aparte ruimtes voor de baby’s waar ze hen te slapen leggen, laten spelen of eten geven. Op die manier kunnen de medewerkers in alle rust echt met uw kind bezig zijn. Ook buiten is eer een apart gedeelte voorzien waar de baby’s gescheiden van de peuters kunnen spelen.

Schrijf uw baby of peuter snel in

Bij de kinderopvang in Wateringse Veld in Den Haag-Zuid krijgt uw kind de best mogelijk zorg. Als u uw kind wilt laten ontwikkelingen bij Kinderdagverblijf Wonderlief, kunt u uw baby of peuter nu inschrijven. Dat kan makkelijk online, maar u kunt gerust ook bellen of mailen. Alle gegevens vindt u op de website van de kinderopvang.