Mediator Site
Image default
Winkelen

De mooiste artikelen van Madam Stoltz in dé webshop voor liefhebbers van de Scandinavische stijl

Streef jij naar een woning met een rustieke, gebalanceerde Scandinavische stijl? Diverse merken produceren enkel Scandinavische woonaccessoires. Zo kun je onder andere terecht in de Deense Madam Stoltz webshop. Dit is een merk dat bekend staat om zijn creatieve producten. De drijvende kracht erachter is een avontuurlijke vrouw die zich graag laat inspireren door de Indiase leefstijl. Dit resulteert in unieke artikelen van hoge kwaliteit die je niet zomaar ergens anders vindt. Omdat het een stuk makkelijker is om binnen Nederland te winkelen, zijn de artikelen van Madam Stoltz in webshop By Zenz eveneens ruim vertegenwoordigd. 

Artikelen die allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden

Dankzij bovenstaande webshop hoef je nooit lang te zoeken. Je vindt er tal van artikelen van de meest uiteenlopende merken, waaronder ook vtwonen woonaccessoires. De webshop koopt de artikelen dusdanig in, dat deze vrijwel allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. Het magazijn in Noord-Scharwoude is op afspraak te bezoeken. Daar kun je alle lampen, sierkussens, vazen, kleden, fotolijsten, kandelaren en klein meubilair met eigen ogen bekijken.

Hulp bij de zoektocht naar specifieke artikelen

Het in Noord-Scharwoude gevestigde By Zenz is niet zomaar een verkooppunt, maar biedt je vergaande extra services zodat jij je woning helemaal naar jouw smaak kunt inrichten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar specifieke vtwonen woonaccessoires? Of vind je in de webshop niet het artikel van Madam Stoltz dat je precies voor ogen had? De medewerkers gaan alsnog graag voor je op zoek. Deze webwinkel, die in 2009 is opgericht, is dan ook ontstaan uit een passie voor interieur.

Scandinavische artikelen van de meest uiteenlopende merken

Behalve Madam Stoltz en vtwonen woonaccessoires tref je in de webshop natuurlijk ook andere toonaangevende merken als House Doctor, Bloomingville en Hubsch Interior. De Scandinavische items zijn stuk voor stuk mooie en kwalitatief hoogwaardige producten met een simpel en functioneel ontwerp. Je kunt op de website eenvoudig zoeken op merk, maar ook andere criteria als prijs of kleur.