Mediator Site
Image default
Vakantie

De ultieme luxe rondreis door Vietnam

Wilt u altijd al een luxe rondreis maken door het prachtige Vietnam? Bij het bedrijf Original Asia weten ze precies wat u nodig heeft. Zij hebben de ultieme luxe rondreis door Vietnam voor u samengesteld. Het is een reis van 23 dagen waarin u de nodige bezienswaardigheden zult bezoeken. De specialisten van dit bedrijf creëerde de perfect combinatie tussen populaire highlights en minder bekende plekken in Vietnam. De luxe rondreis door Vietnam zal van start gaan in Hanoi. Bezoek hier het schitterende historische centrum, het Mai Chau district en het natuurreservaat Pu Luong. Vervolgens reist u verder naar Ninh Binh via het water. U gaat door naar Halong Bay om een cruise te maken in een traditionele Jonk. Uiteindelijk wordt uw luxe rondreis na het bezoeken van nog meer prachtige locaties afgesloten door een strandlocatie genaamd Phu Quoc. Voor een onvergetelijke reis door Vietnam kiest u voor een pakketreis van Original Asia.

Een onvergetelijke rondreis van Java naar Bali maken

Is Vietnam niet helemaal uw gewenste locatie maar wilt u wel graag een rondreis in Azië maken? Dan is een rondreis van Java naar Bali misschien wel wat u zoekt. De specialisten van Original Asia hebben ook hier een geweldige reis voor samengesteld. Tijdens een rondreis van Java naar Bali van dit bedrijf geniet u achttien dagen lang van alle hoogtepunten die er te vinden zijn. Met een start in Yogyakarta in Midden-Java begint uw avontuur. Tijdens deze reis zijn onder andere de volgende activiteiten en accommodaties inbegrepen:

  • Verblijf in luxe boutique hotels
  • De indrukwekkende Borobudur
  • De Bromo & Ijen vulkaan
  • Per trein door Oost-Java
  • Snorkelen in Pemuteran
  • De rijstvelden van Sidemen
  • Het strand van Jimbaran

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan

Bent u geïnteresseerd in een luxe rondreis door Vietnam of van Java naar Bali? Neem dan gerust contact op met de deskundige medewerkers van Original Asia. Ze sturen u graag vrijblijvend een offerte op maat. Ook wanneer u graag aanpassingen wilt doen aan het pakket is dit geen enkel probleem. Bel vandaag nog voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. U vindt de contactgegevens op de website van het bedrijf.