Mediator Site
Image default
Relatie

Echtscheiding hulp bij Carent

 

Echtscheiding hulp van Carent

Is uw huwelijk op de klippen gelopen en zijn u en uw partner voornemens te gaan scheiden? Dan komt er een periode aan die emotioneel veel van u zal gaan eisen. Carent biedt hulp bij echtscheidingen. Hoe doen wij dat? Door ondersteuning, begeleiding en advies bij allerlei verschillende zaken te geven. Daarbij kan gedacht worden aan hulp bij de inboedelverdeling, bij andere materiële of praktische zaken, bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant met daarin gemaakte afspraken, maar ook bij het verwerkingsproces. Daarnaast beschikt Carent ook over een achtergrond in het fiscale recht, waardoor we ook in staat zijn u professioneel juridisch, financieel en fiscaal advies te bieden. Meer weten? Kijk dan ook eens op de website.

 

Scheiden met kinderen

Echtscheidingen zijn erg naar, voor alle betrokkenen. Dat geldt ook zeker als u samen kinderen heeft met uw ex-partner. Om u daarbij extra ondersteuning te bieden werkt Carent samen met een gerenommeerde kindercoach, die professionele begeleiding voor uw kinderen kan bieden tijdens het scheidingsproces. Carent wil altijd kosten wat het kost voorkomen dat uw kinderen de dupe worden van de scheiding en besteedt daarom veel aandacht en zorg om te zorgen dat uw echtscheiding zo optimaal als mogelijk verloopt.

Advies en begeleiding op maat

De begeleiding die Carent biedt en het advies dat verleend wordt is altijd op uw persoonlijke situatie afgestemd. Wij leveren altijd maatwerk. Omdat elke echtscheiding uniek is dient de hulp daarbij dat ook te zijn. Om tot het maken van afspraken met uw ex-partner te komen kan Carent ook optreden als mediator. Het grootste voordeel daarvan is dat u een goede verstandhouding met uw ex-partner kunt behouden, iets wat erg belangrijk kan zijn als jullie samen kinderen hebben.

Wat betekent het verder om voor Carent te kiezen?

  • Persoonlijke betrokkenheid;
  • Passende nazorg;
  • Efficiënte en oplossingsgerichte begeleiding;
  • Extra aandacht voor uw kinderen;
  • De mogelijkheid om mediation in te zetten.

Bezoek de website voor meer informatie!

Heeft u interesse in de hulp bij echtscheidingen die Carent kan bieden en wilt u meer weten? Kijk dan eens rond op de website voor meer informatie! Ook is Carent telefonisch bereikbaar via 0251 – 362065 voor direct persoonlijk contact.

http://carent.nl