Mediator Site
Image default
Hobby en vrije tijd

Kies uw caravan uit bij een van de grootste dealers in Brabant

In tijden van Corona zijn we genoodzaakt om onze vakantiedagen creatief in te vullen. Een backpackvakantie naar Indonesië of een rondreis door Zuid-Amerika zit er helaas niet in. Deze plannen kunt u voor nu op de lange baan schuiven, maar gelukkig biedt ons eigen land ook genoeg verrassende bestemmingen. Ervaar een ultiem gevoel van vrijheid door een caravan te kopen. Tour door het land en overnacht op prachtige locaties aan het strand of in het binnenland. Echter is het wel handig om daarvoor ook direct kampeerbenodigdheden voor aan te schaffen. Hiervoor brengt u het best een bezoek aan De Vossenhoek Caravan & Recreatie.

Koop een nieuwe of tweedehands caravan met de kampeerbenodigdheden

Met ruim 40 jaar ervaring is De Vossenhoek Caravan & Recreatie de ideale partner op het gebied van kamperen en recreëren. Zij zijn gevestigd in Rucphen, nabij Roosendaal, waarvandaan zij alle kampeerbenodigdheden bieden die u zich maar kunt bedenken. Zij zijn een van de meest uitgebreide dealers in Brabant wanneer u een caravan zoekt. Zij bieden niet alleen veel gloednieuwe caravans aan, maar ook diverse occasions. Kies een grote variant wanneer u veel opbergruimte wenst of ga voor een compacte en lichtgewicht caravan voor gemak. Qua merken heeft u ook voldoende keus! Zij bieden caravans van Knaus, Eriba en nog veel meer. U selecteert een model, kiest uit diverse indelingsvarianten en zoekt eventueel uitrustingsopties erbij uit.

Bekijk het aanbod online

Bent u benieuwd wat De Vossenhoek Caravan & Recreatie, een van de grootste dealers in caravans in omgeving Brabant, voor u kan betekenen? Bekijk hun uitgebreide aanbod met caravans eenvoudig online of bezoek hun showroom nabij Roosendaal. Hier laat u zich adviseren door hun medewerkers en kunt u al uw vragen aan hen stellen. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen om snel antwoord te krijgen op uw vraag.