Mediator Site
Image default
Hobby en vrije tijd

Maak mooie tochtjes met een schip van deze jachtverhuur

Wilt u eens een boot huren om de prachtige Hollandse wateren te ontdekken? Dat kan bij Delos Yachtcharter. Zij hebben diverse schepen, groot en klein, in de verhuur, waarmee u meerdere dagen het water op kunt gaan. Gaat u gezellig een weekendje weg met vrienden, familie of heeft u een romantisch uitje met uw partner? Door het huren van een boot bij deze jachtverhuur maakt u er iets bijzonders van! U vindt hier zowel kleine als grotere jachten. Als u met z’n tweeën gaat varen, dan huurt u het best natuurlijk een kleine boot. Alle boten, groot en klein, zijn van alle gemakken voorzien. Denk aan een comfortabel slaap- en zitgedeelte, een keuken en zelfs een badkamer. U hoeft dus alleen maar uw eigen spullen mee te nemen.

Ontdek de mooiste gebieden van Nederland

Voor het huren van een boot bij deze jachtverhuur heeft u geen vaarbewijs nodig. Als u vertrekt vanuit IJsselstein, krijgt u de benodigde instructies mee. Als u het nodig heeft, kunt u ook nog vaarles nemen. Zo gaat u met de juiste voorbereiding het water op. Zo heeft u alle vrijheid om daar naartoe te varen waar u heen wilt. Ontdekt u de mooiste steden als Utrecht of Amsterdam vanaf de grachten? Of zoekt u juist de prachtige natuur op? Wat u ook wilt, u ontdekt de mooiste plekjes van Nederland op een bijzondere manier. Hierdoor wordt vakantie in eigen land extra bijzonder.

Reserveer uw jacht eenvoudig online

Ontdek het hele aanbod van het jachtverhuur van Delos Yachtcharter eenvoudig online en boek het jacht van uw keuze. Hier vindt u alle informatie over de jachten, de prijzen en u kunt de boten ook zien op foto’s. Heeft u een mooi jacht gevonden, reserveer deze dan meteen online. Heeft u nog vragen of wilt u liever telefonisch reserveren? U kunt dan ook bellen met Delos Yachtcharter.

Gerelateerde artikelen

Haal het feest in huis met Paw Patrol versiering

De beste campers en caravans voor een zorgeloze vakantie vindt u hier

Een uitstekende naaimachine kopen bij de grootste speciaalzaak in Nederland