Mediator Site
Image default
Vakantie

Bezoek deze camping in de prachtige omgeving van Dresden

Ben je op zoek naar een camping waar je samen met jouw gezin een heerlijke tijd kunt beleven? Dan is het een goed idee om te kijken naar Camping de Regenboog in Tsjechië, nabij Dresden. Deze camping is niet alleen een fantastische gezinscamping waar je alle nodige faciliteiten binnen handbereik hebt, maar je ontdekt er ook de prachtige omgeving van Dresden, Bautzen en Görtlitz met gemak. Deze steden zijn namelijk binnen een uur te bereiken en absoluut een bezoek waard. Bewonder de oude gebouwen, ga heerlijk winkelen en geniet van de mooie omgeving. Wil jij graag genieten van actieve uitstapjes met je gezin? Ga dan bijvoorbeeld naar Dresden Zoo. Deze dierentuin is een leuke plek om verschillende dieren te ontdekken! Of ga jij liever waterfietsen in Sohland am der Spree? Deze prachtige plek ligt op slechts vijftien minuten afstand van de camping en heeft ook een leuke speeltuin.

Er is meer dan genoeg te beleven in en om deze camping

In de prachtige omgeving van Camping de Regenboog, nabij Dresden is enorm veel te beleven en te ontdekken voor zowel jong als oud. Maar eigenlijk is het niet noodzakelijk om het campingterrein te verlaten. Op de camping zelf is namelijk ook enorm veel te zien en te beleven. Het hoogseizoen begint vanaf elf juli en duurt tot en met 22 augustus. In de ochtenden is er dan meteen een leuke activiteit voor de kleintjes en vanaf de middag en tegen de avond zijn er ook leuke activiteiten voor oudere kinderen, tieners, jongeren en volwassenen. Er worden altijd leuke activiteiten georganiseerd zoals speurtochten, bingo’s, droppings, boogschieten, toernooien en meer. In het jongerenhonk hebben de jongeren de ruimte om met elkaar te ontspannen en diverse spelletjes te spelen.

Reserveer direct een plek op de camping

Wil jij graag samen met je gezin gaan genieten van een heerlijke vakantie op deze mooie camping in de omgeving van Dresden? Reserveer dan direct één van de ruime plekken en laat de voorpret beginnen! Wil je graag meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met de medewerkers van de camping. Zij helpen je graag verder!

https://www.campingregenboog.nl/