Mediator Site
Image default
Aanbiedingen

Een barista inhuren

Wat is de reden dat zoveel bedrijven een barista inhuren? Het antwoord kan gevonden worden in de populariteit van koffie. Het is na water, namelijk het meest gedronken drankje ter wereld. En wanneer je iets bijzonders wil maken van dit veel gedronken drankje, dan biedt een barista de uitkomst.

Waarom een barista inhuren?

De meeste mensen in Nederland drinken koffie. Sterker nog, bijna 85% van alle volwassenen. Hierdoor weet je zeker dat een barista een schot in de roos is. Met het inhuren van een barista neem je dus eigenlijk geen risico. Maar wat is dan de meerwaarde van een barista ten opzichte van een koffiemachine? Een barista ademt gastvrijheid. Deze persoon is dus veel meer dan alleen iemand die een goede bak koffie kan zetten. Hij of zij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en dat ze op hun wenken bediend worden. Misschien is dit wel het meest belangrijke voordeel. Want heb je ooit wel eens een koffiemachine zien lachen? Een barista vertelt je het verhaal achter de koffie. Tegenwoordig willen mensen weten waar hun eten en drinken vandaag komt. Hoe leuk is het dus als je een verhaal te horen krijgt over waar je koffie vandaan komt. Daarnaast vertelt de barista je alles over hoe hij jou koffie perfect heeft bereid

Koffie beleving

Bovenstaande punten zijn eigenlijk samen te vatten in één woord: Beleving. Goede koffiemachines maken tegenwoordig ook hele lekkere cappuccino’s. Maar wanneer je een barista inhuurt dan creëer je een moment dat gasten, collega’s of bezoekers niet snel meer zullen vergeten. Je kunt een barista inhuren met of zonder een koffiemachine. En wil je het helemaal leuk doen, huur dan ook meteen een mobiele koffiebar.

Bij welk bedrijf kun je het beste een barista inhuren?

Dat is simpel: Bar Company. Dit bedrijf beschikt over 40 enthousiaste barista’s. Deze gepassioneerde koffiemakers werken normaliter op evenementen. Denk hierbij een beursstands en bedrijfsfeesten. Dus, wil jij ook een barista inhuren? Now you know who to call!

https://www.barcompany.nl/