Mediator Site
Image default
Aanbiedingen

Een succesvolle toekomst tegemoet samen met Your Business Online

Social media uitbesteden kan je als bedrijf enorm veel opleveren. Allereerst zeeën van tijd die je kunt besteden aan datgene waar jij echt goed in bent: het maken van jouw producten of het leveren van jouw diensten. Op de tweede plaats kunnen de bedrijfsresultaten aanzienlijk verbeteren met een slimme social media-aanpak.

Een bureau dat gespecialiseerd is in het verzorgen van social media van kleine en grote ondernemingen in Nederland is Your Business Online. YBO bestaat sinds 2011, het werd destijds opgericht door Joeri Peeters en Dirk Foesenek. Beiden studeerden Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool in Breda.

De passie voor social media is groot. Er zijn directe partnerschappen met onder meer Facebook, Instagram en Twitter. Die connecties geven absoluut voordelen voor de klanten. Het huidige YBO-team bestaat uit acht jonge, bijzonder enthousiaste social media experts. Hun specialismen liggen op vlakken als design, verkoop en analyses.

Speerpunten van Your Business Online zijn:

  • inmiddels als meer dan 1000 klanten;
  • jarenlange ervaring;
  • specialisatie per branche en niche;
  • het gericht bereiken van een specifieke doelgroep;
  • een persoonlijke sociale media-expert;
  • besparing van tijd en geld.

Instagram uitbesteden aan Your Business Online betekent een eigentijdse communicatiemix en een moderne online strategie die tot meetbare resultaten leidt. En dan ben je vast nieuwsgierig naar die resultaten? Denk aan:

  • een positieve en transparante interactie met je doelgroep;
  • betere omzetcijfers op de korte, middellange én lange termijn;
  • meer naamsbekendheid en een positievere beleving van je merk / product / dienstverlening.

Heb je interesse in de diensten van Your Business Online dan is een workshop aan te raden. De bedoeling van de YBO-workshops is het delen van actuele kennis. Je zult tips krijgen voor Facebook. Instagram, LinkedIn en Twitter. Natuurlijk is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Neem snel een contact op met Your Business Online. Hierbij de adresgegevens.

bezoekadres:
Ambachtlaan 33, Etten-Leur 

algemeen emailadres: info @yourbusinessonline .nl
algemeen telefoonnummer: 076-8897629

https://www.yourbusinessonline.nl/