Mediator Site
Image default
Marketing

Campagne voor jouw SEO of SEA

Als je gebruik maakt van SEO en/ of SEA dan zul je het verschil wel merken van toen je het niet gebruikte en nu je het wel gebruikt. Gebruik maken SEO of SEA kan namelijk vele grote voordelen opleveren. Zo kun je meer bezoekers krijgen wat potentiële klanten kunnen worden. Als je als een van de eerste gezien wilt worden op Google dan is SEA een aanrader. Voorheen werd het AdWords genoemd en tegenwoordig gaat het bij de naam Google Ads. Als je als bedrijf al wat langer bestaat heb je AdWords vast wel eens voorbij horen komen of misschien wel eens gebruikt. Je kon dan een bedrag aan adwords campagne uitbesteden. Er werd dan een heel campagne opgesteld voor jouw SEA.

Beter vindbaar op Google

Als je niet goed vindbaar bent op Google dan kun je misschien niet de aandacht krijgen die je verdient. Het is dus belangrijk om goed vindbaar te zijn op Google zodat zoveel mogelijk mensen jouw website gaan bezoeken. Weet je niet hoe meer klanten kunt bereiken dan kun je gebruik maken van bijvoorbeeld een digital marketing bureau. Met een digital marketing bureau maak je gebruik van alle online kanalen. Zo maar je niet alleen gebruik van het internet maar ook van televisie, radio of sms. Hiermee vergroot jij je bereik en zal je meer klanten trekken dan als je alleen gebruik maakt van online marketing. 

Digital marketing of online marketing

Als jij je marketing wilt laten doen door een bedrijf dan is dat een goede manier om je bedrijf bekend te laten maken. Nu is de vraag of je voor een Digital marketing bureau gaat of voor een online marketing bureau. Als je een wat groter budget hebt om te besteden is het zeker een aanrader om voor een Digital marketing bureau te gaan. Dit komt simpelweg omdat je een groter bereik zult hebben dan bij online marketing. Dit neemt echter niet weg dat je geen klanten zult krijgen via online marketing. Het zijn beide goede manieren van marketing alleen gebruik je bij een meer kanalen dan bij de ander.