Mediator Site
Image default
Bedrijven

Fiscale advocatuur Vink was het bedrijf dat ik zocht

Ik was op zoek naar fiscale advocatuur in mijn omgeving, zoals die van Vink, om mij te helpen met het fiscale recht. Ik had namelijk wat problemen met het belastingheffingen op de facturen die ik steeds binnen kreeg. Deze waren belachelijk hoog terwijl dit anders nooit zo was. Daarom wilde ik een expert erbij halen die hier veel meer over wist en mij hierin kan begeleiden. Daarnaast wilde ik sowieso meer weten over fiscale advocatuur, omdat het een interessante hoek is om te bekijken.

Het advies volgen van fiscale advocatuur Vink

In het begin had ik nooit gedacht dat ik bij fiscale advocatuur Vink zou gaan zitten om bepaalde dingen te bespreken van de belastingheffingen. Maar toch had ik een afspraak staan bij de advocatuur en hoopte ik meer te leren hierover. In de tussentijd voordat ik de afspraak zou hebben, werden de heffingen steeds erger en ik werd er behoorlijk onrustig van. Dus het werd nu ook tijd dat ik daar heen ging. Ik kwam daar aan en werd meteen vriendelijk begroet door allerlei mensen. Ik moest even wachten in een wachtruimte en werd daarna door een advocaat opgehaald om alle details ervan te bespreken.

Ik ben gerustgesteld

Ik zat aan tafel met de medewerker van Vink en moest meteen bepaalde documenten laten zien van wat precies aan de hand was. De medewerker had veel kennis waar ik gebruik van kon maken tegen de tegenpartij en waardoor ik me wat beter voelde. Hij vond ook dat de heffingen niet correct waren vergeleken hoe ze eerst waren. Vanwege nieuwe regelgevingen kan dit natuurlijk met een paar euro omhoog gaan, maar dit vond hij ook te ver gaan. Hij is voor mij aan de slag gegaan en uiteindelijk heeft de tegenpartij bekend dat dit inderdaad niet klopte. Ik ben erg blij met deze dienst.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over deze advocatuur en wat zij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens de website via www.vinkfiscaleadvocatuur.nl voor meer informatie over alle soorten diensten die zij verlenen aan u en het bedrijf zelf.