Mediator Site
Image default
Eten en drinken

Geniet van een high tea in het restaurant in Bergen op Zoom en breng

Natuurlijk geniet u van een heerlijk diner bij Restaurant La Pucelle in Bergen op Zoom, maar wist u dat u hier ook terecht kunt voor een heerlijke High Tea of High Wine? Daarna breng je een bezoekje aan het stadspaleis. U wordt ontvangen met een lekker glas bubbels. Vervolgens komen er overheerlijke hapjes en een theedoos. Bij een High Wine krijgt u vooraf een heerlijke gekoelde fles Cava of een van de huiswijnen. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u van de High Tea en de High Wine genieten bij het restaurant in Bergen op Zoom.

De meest overheerlijke gerechten bij een restaurant in Bergen op Zoom

Gerechten met de meest verse ingrediënten vindt u bij Restaurant La Pucelle in Bergen op Zoom. De historische kruiden in de gerechten worden gekweekt in de eigen moestuin, in de beeldentuin van de Markiezenhof. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gewerkt met producten uit de streek. Wilt u lekker eten? Dan bent u voor zowel lunch als diner bij dit restaurant aan het juiste adres. De menukaart wisselt minimaal vier keer per jaar, zodat u een seizoensgebonden gerecht op uw bord krijgt. Tijdens het gerecht lekker genieten van een drankje? Dit restaurant in Bergen op Zoom heeft een uitgebreide bier- en wijnkaart. De medewerkers van het restaurant adviseren u graag over welke drank het best bij uw gerecht past.

Bijzonder vergaderen bij het restaurant in Bergen op Zoom

Bij Restaurant La Pucelle kunt u ook vergaderen. Dit is ook nog eens een bijzondere plek om te overleggen. De vergaderarrangementen bieden u de mogelijkheid om een of meerdere dagdelen te vergaderen of trainingen te geven. Bij restaurant La Pucelle wordt uw presentatie of vergadering tot in de puntjes verzorgd. U geeft uw wensen door en het restaurant zorgt voor een offerte op maat. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. U kiest uit een 4-, 8- en 12-uurs vergaderarrangement. U maakt altijd gebruik van de wifi en tijdens de vergadering kunt u onbeperkt koffie en thee pakken. Ook water, zoetigheden en fruit op tafel behoren tot het arrangement.