Mediator Site
Image default
Rechten

Op zoek naar interim advocaat mededingingsrecht?

Bent u op zoek naar een interim advocaat met kennis van het mededingingsrecht? Bij C-law uit Amsterdam bent u aan het juiste adres. Het advocatenkantoor uit de hoofdstad biedt hulp ‘op afstand’, maar ook ‘in-house’. De interim advocaat mededingingsrecht van het kantoor is een specialist in het mededingingsrecht en ondersteunt u bij ieder consumentrechtelijk vraagstuk waarin de Autoriteit Consument & Markt (ACM) een rol speelt. De naam van het advocatenkantoor staat voor competition lawyers. Het specialistische kantoor adviseert en begeleidt klanten op verschillende facetten, waaronder het mededingingsrecht. Tot het klantenbestand behoren ondernemingen, andere advocatenkantoren, instellingen, organisaties en overheden.

Wat doet het kantoor?

Het kantoor houdt zich bezig met heel diverse zaken: van bedrijfsinvallen tot aan markt en overheid kwesties. Interim advocaten mededingingsrecht richten zich op marktverdelingsafspraken en misbruik van machtsposities. In het geval uw concurrenten een kartel vormen, kunt een claim indienen tegen kartelvorming en staat onze interim advocaat mededingingsrecht u bij. Het Amsterdamse advocatenkantoor biedt de juiste juridische oplossingen voor uw geschillen. Ook is het kantoor gespecialiseerd op het gebied van interim compliance. C-law biedt bijvoorbeeld assistentie bij het opzetten of uitrollen van een compliance programma of het trainen van uw medewerkers. De praktijk is vooral actief in de onderstaande sectoren:

  • Agri (food) en health
  • Industrie en retail
  • Technologie en innovatie
  • Transport en logistiek

Waarom?

Het kantoor staat bekend als het niche advocatenkantoor op het gebied van onder andere mededinging. Het advocatenkantoor uit Amsterdam werkt dagelijks aan zaken die spelen bij organen zoals de ACM, de Europese Commissie en de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en herbergt meer dan twintig jaar werkervaring in de internationale advocatuur. Ook beschikt het over ervaring als toezichthouder binnen het bedrijfsleven. Daarnaast heeft de praktijk samenwerkingen met nationale en internationale topspecialisten. Door het specialisme en de specifieke kennis is het kantoor een goede aanvulling op andere.