Mediator Site
Image default
Aanbiedingen

Maak je verhuisleven een stuk gemakkelijker met deze tips

Verhuizen is super leuk en spannend, maar ook heel veel werk. Wat moet je allemaal wel en niet meenemen, en vooral; hoe ga je dat doen? Om je hiermee te helpen hebben wij hieronder een aantal makkelijke tips op een rijtje gezet!

  1. Verhuizen doe je het beste in één dag

Verhuizen uitsmeren over meerdere dagen is vaak niet zo slim. Het is namelijk geen leuke klus, voor zowel je lichaam als je hoofd niet. Wanneer je veel tilt en op en neer loopt kan het nog wel eens zijn dat je hier wat spierpijn aan overhoudt, en dan is de dag later nog een stuk minder leuk. Je kunt er maar beter vanaf zijn, echt waar.

  1. Less is more

De meeste mensen zijn slecht in dingen weggooien. Alles wordt maar bewaard en opgeslagen, zelfs als je eigenlijk al lang weet dat je het nooit meer gaat gebruiken. Wanneer je gaat verhuizen is dat het perfecte moment om dingen weg te gooien. Dat maakt het verhuizen nog makkelijker ook. Hoe minder spullen hoe minder lang het verhuizen in beslag zal nemen. Oude kleding, oude apparatuur, spullen die altijd in de kast liggen, gooi het lekker weg!

  1. Huur een verhuiswagen

Dit is misschien wel de allerbeste tip: ga een verhuiswagen huren. Verhuizen is niet makkelijk en het duurt lang. Vooral als je alles zelf moet doen. Huur daarom gewoon een verhuisbusje. Dat is een stuk sneller en vooral veel makkelijker!

  1. Liever vaker lopen dan teveel sjouwen

Dit klinkt als een rare tip, maar vaker lopen is op de lange termijn slimmer. Zoveel mogelijk meenemen is voor je lichaam een enorme aanslag, zeker als je dat een paar dagen lang doet. Neem liever de tijd en loop een aantal keer op en neer, dat vind je lichaam een stuk fijner!

  1. Kies voor verhuisdozen

Iedereen kent wel verhuisdozen, en die dozen zijn niet voor niks zo populair. Het is echt heel makkelijk om werkelijk alles wat in een doos past in een doos te stoppen. Het is makkelijker te verplaatsen, het scheelt ruimte en waarschijnlijk ook tijd. Dozen zijn je beste vriend tijdens het verhuizen.

 

https://www.mediatorsite.nl/