Mediator Site
Image default
Eten en drinken

Maaltijdboxen bieden het gezin rust

Maaltijdboxen bieden het gezin rust

Voor wie een gezin heeft met kinderen, weet als geen ander hoe druk en stressvol het af en toe kan zijn in huis. Vooral wanneer er meerdere kinderen zijn en er ook nog gesport moet worden, is de kans vrij groot dat het op de doordeweekse dagen af en toe flink rennen en vliegen in thuis. Hoe fijn is het dan dat je je in ieder geval geen zorgen meer hoeft te maken over het feit of het eten wel of niet op tijd op tafel staat. Om ervoor te zorgen dat deze last in ieder geval van je schouders valt, is het aan te raden om iedere week een maaltijdbox te laten bezorgen. Het voordeel is dan dat je direct kunt beginnen met koken en niet eerst langs de winkel hoeft en ook niet hoeft na te denken wat je gaat eten. Maar hoe werkt dit?

 

Om hoeveel dagen gaat het?

Wil jij voor iedere dag van de week een maaltijd laten bezorgen is een Vegan box voor bijvoorbeeld 3 dagen ook voldoende? Het voordeel is dat je dit heel eenvoudig zelf iedere week kunt aanpassen. Dus mocht het zijn dat je een keer een week wat meer van huis bent en dus maar 3 dagen nodig hebt en geen 4 of 5, dan pas je dit eenvoudig aan. Wel is het dan belangrijk dat je dit ook weer aanpast voor die week erna, anders sta je straks raar te kijken op het moment dat je geen 4, maar slechts 3 maaltijden krijgt. Wat we meestal zien, is dat de meeste mensen ervoor kiezen om maaltijden voor 4 of 5 dagen te kiezen. Hiermee houden ze dan geen rekening met het weekend en gaat het alleen om de doordeweekse dagen.

 

De maaltijden kiezen

Nu je weet of je voor een maaltijdbox met 3, 4 of 5 maaltijden gaat, is het tijd om de maaltijden te selecteren welke je graag zou willen ontvangen. Zo kun je kiezen voor een saag paneer recept, maar ook vooral allerlei andere lekkere gerechten. Afhankelijk van je eigen voorkeuren bepaal je dus helemaal zelf wat je op je bord hebt liggen. Je kunt dus ook kiezen voor meerdere soortgelijke maaltijden wanneer je dit lekker vindt. Je bent echt niet de enige die meerdere visgerechten kiest voor de hele week. Uiteraard zijn de soorten vis die je dan kunt kiezen wel allemaal verschillend van elkaar, waardoor je gevarieerd eet.

 

Eet het hele gezin mee?

Het aantal personen is de laatste stap die je nog even moet doorlopen voordat je uiteindelijk de box kunt bestellen. Stel dat je bijvoorbeeld een samengesteld gezin hebt en de kinderen de ene week bij de vader zijn en de andere week bij de moeder. Dan is het wel prettig om het aantal personen waarvoor je de maaltijden graag wilt ontvangen te kunnen aanpassen iedere week. Door de flexibiliteit van deze maaltijdboxen is dit gelukkig ook geen enkel probleem. Je kunt de box zelfs op ieder gewenst moment op pauze zetten, zodat je deze na enkele weken ook weer eenvoudig kunt heractiveren.