Mediator Site
Image default
Aanbiedingen

Schrobzuigmachine

Schrobzuigmachine

Er zijn genoeg verschillende schrobzuigmachines in allerlei vormen en maten. Afhankelijk van het te reinigen oppervlak, budget, etc. is er voor iedere branche wel een reinigingsmachine beschikbaar dat bij het te reinigen oppervlak past. U heeft schrobzuigmachines om achteraan te lopen en stand-on/opzit schrobzuigmachines. Lees snel verder en ontdek meer over de schrobzuigmachines. 

 

Wendbaar en lichtgewicht

Met de Numatic 244NX haalt u een wendbaar en lichte schrobzuigmachine om achteraan te lopen in huis. Ideale voor het reinigen van kleinere ruimtes met meer obstakels, zoals sanitair of meubilair. De machine is zeer wendbaar en kan daardoor gemakkelijk dingen in de ruimte passeren; obstakels is voor deze machine geen enkel probleem. Door middel van de parkeerstandfunctie is het mogelijk om de reinigingsmachine snel te parkeren, zodat de eventuele obstakels gemakkelijk verplaatst kunnen worden. Dankzij de eenvoudige bediening is de machine makkelijk in gebruik voor velen. Eenieder kan binnen enkele seconden aan de slag door de eenvoudige bediening van de schrobzuigmachine. 

 

Over Numatic

Al meer dan 50 jaar is Numatic producent van professionele schoonmaakmachines, -materialen en -middelen. Stofzuiger Henry is wereldwijd bekend, maar er worden in de fabriek in Chard onder andere schrob-zuigmachines, eenschijfsmachines, bedrijfsstofzuigers, werkwagens, hotel- en wasgoedwagens en mopsystemen geproduceerd. De producten van Numatic gaan buitengewoon lang mee, verbruiken weinig energie en daarnaast wordt bij het produceren van deze machines gebruik gemaakt van gerecycled materiaal. Naast deze duurzame producten kunt u rekenen op een goede garantie van uw machines. 

 

Onafhankelijke facilitaire groothandel

Met Professionele reinigingsmachines van FTG haalt u een duurzame oplossing in huis. Facility Trade Group is expert op het gebied van reinigingsmachines en hygiëne, dus ook voor uw onderhoud en service van machines en allerlei hygiënische voorzieningen. Door een nauwe samenwerking met belangrijke leveranciers hebben wij een passend aanbod voor ieder type branche. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk in combinatie met onze expertise verzekert u altijd van de beste service.

 

https://facilitytradegroup.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat kun je eigenlijk met CRO?

Personal Print

Een belangrijke klus op de agenda staan? Lees dan gauw verder!