Mediator Site
Image default
Horeca

Smoothies op jouw locatie

Je hebt je levensstijl volledig omgegooid. Alleen nog maar gezonde voeding en lekker veel sporten. Maar dat feestje komt eraan en je moet nog een cateraar regelen voor de drankjes. Smoothiebar.nl biedt uitkomst! Door middel van onze smoothie catering kun jij smoothies op locatie aanbieden aan jouw gasten. Zo blijf jij trouw aan je nieuwe gezonde levensstijl! Daarnaast zullen je gasten verrast worden met heerlijke verse smoothies.

Smoothies op je feest of evenement

Iedereen heeft een favoriete smaak. Jij natuurlijk ook! Daarom past Smoothiebar.nl het smoothie menu aan op jouw voorkeur. Ben je dol op felle kleuren? Smoothiebar.nl heeft een scala aan smoothies met alle kleuren van de regenboog. Jij kiest wij leveren! Daarom zijn smoothies op locatie zo geschikt voor jouw feest. Niet alleen zal het menu aangepast worden naar jouw wensen. Bar Company stuurt daarnaast ook een vriendelijk, enthousiaste maar vooral een gastvrije smoothiemaker mee om het pakket compleet te maken. Mocht je nog inspiratie willen voor verschillende recepten smoothies? Wij van Smoothiebar.nl helpen je graag met het samenstellen van het menu voor jouw feest.

Smoothies zijn van alle gemakken voorzien

Nu hoor ik je denken: “Moet ik zelf zorgen voor het materiaal voor de smoothiemaker?”. Gelukkig niet! Smoothiebar.nl heeft een loods vol mobiele barren die uitermate geschikt zijn voor het maken van de lekkerste smoothies. Daarnaast zal de smoothiemaker op pad gaan met vers fruit en fantastische blenders. Hierdoor kun jij er vanuit gaan dat je niet alleen de lekkerste en verste smoothies kan aanbieden. Ook zal Bar Company alle zorg uit handen nemen, zodat jij je kunt focussen op jouw gasten. Want het zijn de gasten waar je het natuurlijk allemaal voor doet. En als zij tevreden zijn… Geloof ons. Dan ben jij dat ook!

https://www.smoothiebar.nl/