Mediator Site
Image default
Aanbiedingen

Switch je naar de e-sigaret?

Sta je op het punt om van reguliere sigaretten of tabak over te stappen naar de e-sigaret? Dan heb je waarschijnlijk wel wat vragen die je graag beantwoord zou zien. Er zit immers wel wat verschil tussen een gewone en een elektronische sigaret. Benieuwd wat de verschillen zijn en waar je allemaal op moet letten bij de aankoop van je e-sigaret? Lees dan deze blog! 

Hoe is een e-sigaret opgebouwd?

Je e-smoker bestaat uit een paar verschillende delen, waarvan je sommige los kunt koppelen. Er zit hierbij verschil tussen de diverse modellen, maar de volgende onderdelen zitten er altijd in:

  • De batterij: je e-liquid moet natuurlijk verdampt worden en daar is stroom voor nodig. De batterij van de e-sigaret kun je gewoon opladen, net als je telefoon. 

  • De coil:  de coil is het gloeidraadje dat de stroom van de batterij omzet naar warmte en zo de e-liquid verdampt. 

  • Het tankje: dit reservoir bevat de e-liquid, de vloeistof die smaak geeft aan je e-sigaret. 

  • Het mondstukje: daarmee vape je, dit is dus de plek waar je de damp inhaleert. Dit onderdeel moet je regelmatig schoonmaken. 

Wat voor opties heb je?

Voordat je overgaat tot aanschaf is het goed om te weten dat er verschillende modellen e-sigaretten zijn. Om te weten te komen welke het best bij jou past kun je ervoor kiezen een starterset te kopen met daarin meerdere opties. We raden daarnaast aan altijd eerst research te doen en reviews te lezen voordat je een e-sigaret koopt. 

E-liquids

De smaak en de damp van je e-sigaret komen zoals gezegd uit de e-liquid. Je kunt de e-liquid gewoon bijvullen wanneer het op is. Op dat moment kun je ook switchen van smaak als je eens wat anders wil proberen. Houd er wel rekening mee dat de fruitige en zoete smaken binnenkort verboden worden. 

Meer weten?

Heb je nou nog vragen na het lezen van deze blog? Neem dan eens een kijkje op de website van bijvoorbeeld Smokesmarter. Op hun website vind je alle onderdelen en e-liquids voor in je e-sigaret en vind je ook alle benodigde informatie over e-sigaretten en vapen. Hun klantenservice helpt je ook graag verder als je nog met vragen zit.

 

https://www.smokesmarter.nl/