Mediator Site
Image default
Bedrijven

UX uitbesteden aan een website bureau | Zicht Online

Moet een website-ontwerp compleet zijn voordat het klaar is om gelanceerd te worden?
Discussieerbaar – huh? Heeft u er ooit aan gedacht? Het feit is dat u niet nodig hebt een site volledig te worden voltooid voordat deze klaar is om te worden gelanceerd. Maar het zou niet raadzaam zijn om een site te lanceren die zich nog in de oprichtingsfase bevindt. U kunt echter altijd een minimale versie van uw site lanceren – ook wel de minimaal haalbare versie genoemd, indien mogelijk, voordat de site compleet is.

In de minimaal haalbare versie is het belangrijk dat de pagina’s ‘Thuis’, ‘Over’, ‘Contacten’ en zelfs de pagina’s ‘Producten/diensten’ worden vermeld. Zo krijgt u ruimschoots de tijd om aan andere delen van uw site te werken, zoals blogs, FAQ’s en dergelijke, terwijl de andere kant actief is.

Dit artikel is geschreven door Zicht Online, expert in UX.

Terwijl de andere pagina’s zich voorbereiden, kunt u met de minimale versie de beschikbare inzichten uit web analytics en commentaren van gebruikers gebruiken om het uiterlijk en de ervaring van uw site verder te verbeteren.

Wat is de impact van multimedia-inhoud op een website?
Ten eerste, de vraag is wat de invloed is van multimedia-inhoud op een website. Multimediacontent, bestaande uit video’s en afbeeldingen, speelt een belangrijke rol bij het beïnvloeden van de prestaties van een website. Als deze niet op de juiste manier worden gebruikt, kan dit de prestaties van uw website beïnvloeden, waardoor de gebruikerservaring wordt beïnvloed. Wanneer u grote beeld- en videobestanden gebruikt, vertraagt u automatisch de laadtijd van de website. Wat gebeurt er als een website te lang duurt om te laden? Wat hebt u in dergelijke situaties gedaan? U verlaat de site en controleert waarschijnlijk op een andere die minder laadtijd kost en u niet van uw kostbare tijd zou ontdoen.

Houd er rekening mee dat 47% van de gebruikers verwachten dat uw site minder dan twee seconden wordt geladen.

Dit is waar een website ontwerper moet handelen verstandig – door het opnemen van afbeeldingen en video’s, die goed zijn geoptimaliseerd voor de websites en zou niet stoppen met het laden van de site onmiddellijk. Hoewel het bevat rijke beelden en video-inhoud, zal de geoptimaliseerde bestanden zal bevestigen dat uw pagina’s laden op een hogere snelheid en niet uw mensen te laten wachten.

Aanbevolen lezen: 10 beste materiaalontwerp kaders voor materiaalontwerp

Het vermijden van multimediaformaten, waaronder Flash, die de modernste mobiele apparaatplatforms niet ondersteunen, is een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat u het goed doet. Bedenk iets, zoals HTML5-video, dat mensen zal helpen om toegang te krijgen tot uw media vanaf een breed scala aan apparaten, ongeacht of ze gebruik maken van desktops, smartphones of tablets.

Het structureren van content speelt een vitale rol in het ontwerp
Het is misschien een bekend feit, maar vaak negeren ontwerpers het bij het organiseren van de inhoud op een bepaalde website.

Het duidelijke feit is dat er mensen op uw site zijn om inhoud te consumeren. Maar mensen verwachten altijd meer en meer. Het hangt af van hoe de inhoud op uw site erin slaagt om hen te behagen bij het bepalen of ze zullen blijven of vertrekken. Als ze kunnen vinden wat ze zoeken, zullen ze blijven. Als ze niet kunnen vinden wat ze willen, vertrekken ze natuurlijk. Niet alleen is dat je relevante content moet implementeren, maar ook de manier waarop deze content is georganiseerd speelt een belangrijke rol.

Mensen skimmen door de content heen – dus als het ontwerp zo op elkaar is afgestemd dat mensen snel de belangrijkste informatie kunnen doorscannen – dan zijn mensen blij en tevreden omdat ze nu de informatie hebben die ze zochten.

Gebruik kort

https://zicht.nl