Mediator Site
Image default
Dienstverlening

Wat is letselschade?

Letselschade kan op verschillende manieren ontstaan. Het kan worden veroorzaakt door een ongeluk, zoals een verkeersongeval, een val of een brand. Maar letselschade kan ook voortkomen uit medische fouten, mishandeling of een sportblessure. In feite is er sprake van letselschade wanneer iemand lichamelijk of geestelijk letsel oploopt als gevolg van de handelingen van een ander, een organisatie of door een product dat niet aan de vereiste veiligheidseisen voldoet. Maar wat moet je doen bij letselschade? Lees er hier meer over!

Wat te doen bij letselschade?

Letselschade is een complexe en emotionele kwestie, waarbij iedere zaak anders is. Of het nu gaat om een sportblessure of een levensveranderend verkeersongeval, het kan een grote impact hebben op je leven. In zo’n situatie wil je niet bezig zijn met juridische kwesties en het eisen van geld, terwijl je al je tijd en energie nodig hebt om te herstellen. Daarom is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op een team van ervaren letselschadespecialisten, zoals Juridicas. Zij begrijpen wat er allemaal komt kijken bij letselschade en kunnen je helpen om zo snel mogelijk weer zo veel mogelijk te kunnen doen. Zo kun jij je richten op je herstel en de rest aan hen overlaten.

Wie is Juridicas?

Juridicas bestaat uit een team van specialisten op het gebied van letselschade. Het team bestaat uit een NIVRE-register expert met meer dan 20 jaar ervaring, een letselschade-expert, een juridisch medewerker, arbeidsdeskundigen en een medisch adviseur. Samen zijn zij in staat om jou volledig te ontzorgen, zodat jij je volledig kunt richten op je herstel. Bij Juridicas staat het belang van het slachtoffer altijd voorop. Het team zorgt ervoor dat de juiste partij aansprakelijk wordt gesteld en dat je indien van toepassing een schadevergoeding krijgt. Dit proces wordt het letselschadetraject genoemd en in de meeste gevallen wordt dit vergoed door je verzekeraar. Kortom, bij Juridicas ben je in goede handen en wordt er alles aan gedaan om jou letselschadezaak op de best mogelijke manier af te handelen.

Hoe kan ik me aanmelden bij Juridicas?

Herschrijf zonder contactgegevens: Heb je letselschade opgelopen of ken je iemand die dit heeft meegemaakt? Dan is het verstandig om Juridicas in te schakelen. Het ervaren team van Juridicas helpt bij diverse soorten letselschadezaken, zoals verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, schade door dieren, medische fouten en overlijdensschade. Ook ondernemers, agrariërs en mensen met een schadeverzekering voor inzittenden kunnen bij Juridicas terecht voor deskundig advies en ondersteuning. Neem contact op via de website om te kijken hoe zij jou kunnen helpen.