Mediator Site
Image default
Vakantie

Welk model vouwwagen ga jij kopen bij deze specialist?

Wil je een vouwwagen kopen die van uitstekende kwaliteit is en die je eenvoudig kunt opzetten? Dan helpt Smitveld je graag verder! Dit bedrijf is al sinds 1995 specialist in vouwwagens en heeft een mooi assortiment. Ze hebben zelf vier modellen vouwwagens ontwikkeld: Violist, Ruebist, Patist en Lodgist. Al deze vouwwagens hebben weer eigen kenmerken en voordelen. Waar je gegarandeerd altijd van profiteert wanneer je bij deze specialist een vouwwagen koopt, is het unieke opzetsysteem. Je hoeft niet aan de slag met ingewikkelde opzetinstructies, maar volgt slechts een paar stappen in een logische volgorde. Binnen 15 minuten is de vouwwagen opgezet, afgespannen en ingericht en kun jij aan je welverdiende vakantie beginnen.

Kies voor een vouwwagen die bij jouw wensen past

Wanneer je een vouwwagen gaat kopen, dien je verschillende keuzes te maken. Naast de keuze uit een van de vier modellen van Smitveld, moet je ook nadenken over bijvoorbeeld de grootte en de prijs. Wil je een tweepersoons vouwwagen of liever een waar vier tot zes personen in passen? Wat is daarnaast jouw budget en zijn er nog andere specifieke wensen? De specialisten van Smitveld helpen je hier graag mee! Door hun jarenlange ervaring en expertise kunnen ze je alles vertellen over hun vouwwagens en geven ze je graag advies op maat. Met een vouwwagen van dit bedrijf ga je een onbezorgde vakantie tegemoet!

Bekijk het aanbod online of ga gezellig langs in de showroom

Bekijk het aanbod aan vouwwagens online en kom meer te weten over de verschillende modellen en prijzen. Heb je hierna nog vragen over het kopen van een vouwwagen? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Smitveld via de contactgegevens op hun website. Ook kun je langsgaan bij hun showroom in Heiloo. Hier bewonder je de vouwwagens met eigen ogen en staan de medewerkers voor je klaar om je rond te leiden en meer informatie te geven.

https://www.smitveld-vouwwagens.nl/