Mediator Site
Image default
Zorg

Zelfstandig ondernemer in de zorg worden? Dit is je kans!

Ben jij ondernemend en wil je werken in de zorg? Word dan zorgondernemer bij HappyNurse. HappyNurse biedt de mogelijkheid om zorgondernemer te worden zonder dat je financieel risico loopt. Bovendien wordt je op alle mogelijke manieren ondersteund, want HappyNurse heeft hiervoor een speciaal dienstenpakket samengesteld. Zo krijg je hulp bij de administratie en financiering. Natuurlijk kun je bij HappyNurse ook altijd terecht voor vragen en advies. Kortom, wil je jouw eigen zorguitzendbureau of wijkteam starten? Dit is je kans! Word zorgondernemer bij HappyNurse.

Eigen uitzendbureau of wijkteam starten? Dit is je kans!

Bij HappyNurse kun je als zorgondernemer aan de slag. Sluit je aan als francisenemer bij HappyNurse en ze bieden jou de mogelijkheid om een eigen zorguitzendbureau of een wijkteam te beginnen. Heb jij jaren als verpleegkundige gewerkt, maar je wilt meer uitdaging? Een eigen bedrijf ‘runnen’ omdat je vindt dat je een groot organisatietalent hebt? Dan ben je toe aan een volgende stap. Een eigen zorguitzendbureau. Maar ook als je uit de uitzendbranche komt en affiniteit hebt met de zorg en verpleegkundigen, biedt HappyNurse volop kansen. Meer weten over de mogelijkheden van een eigen zorguitzendbureau? Neem contact op met HappyNurse. Twijfel je? Doe dan de HappyNurse Quickscan en je weet direct of je het in je hebt om als zorgondernemer aan de slag te gaan.

Begin je eigen HappyNurse wijkteam

Je werkt in de thuiszorg en je vindt dat het beter kan en moet? Start dan je eigen wijkteam bij HappyNurse. Zij helpen jou met de financiering en het oprichten van je eigen zorgonderneming. Breng jouw kennis en ervaring naar een hoger niveau en maak de zorg beter met HappyNurse.

Hoe begin ik als zorgondernemer bij HappyNurse?

Wanneer je besluit om zorgondernemer te worden dan begint dat altijd met een oriënterend gesprek. Zorgondernemer worden bij HappyNurse betekent samenwerken. We willen dus weten of het klikt. Jij vertelt wat je ambities zijn en wat je denkt nodig te hebben. Samen beoordelen we of er draagvlak is voor een langdurige samenwerking. Zijn jullie beiden positief na de sollicitatieprocedure? Dan sluit je je aan bij de HappyNurse formule en begin je als zelfstandig ondernemer in de zorg. Dit kan een uitzendbureau voor verpleegkundig personeel zijn, maar ook een wijkteam. Omdat HappyNurse alles al geregeld heeft spring je in feite op een rijdende trein. Alles is al voor je uitgewerkt waardoor je zorgeloos en vol vertrouwen aan de slag kunt.

Je wordt volledig ondersteund als zorgondernemer

Beschik jij over passie voor de zorg? Heb je de kwaliteiten om een zorgonderneming te runnen? Dan helpt HappyNurse jou met alle aanvullende werkzaamheden. Denk aan administratie en marketing & communicatie. Dit scheelt jou enorm veel tijd en bovendien weet je zeker dat het goed gebeurt. Is jouw interesse gewekt om te ondernemen in de zorg? Neem contact op met HappyNurse of test jezelf met de HappyNurse Quickscan. Wie weet ben jij binnenkort een echte zorgondernemer.

https://happynurse.nl/zorgondernemer