Mediator Site
Image default
Rechten

Advocaat arbeidsrecht

Van Gelder Advocaten, gespecialiseerd in het arbeidsrecht

Het arbeidsrecht betreft het deel van het recht dat ziet op verhoudingen tussen werkgevers en werknemers. Het betreft een rechtsgebied dat specialisatie behoeft voor een correcte juridische afhandeling van arbeidsrechtelijke kwesties. Van Gelder Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Berkel-Enschot dat gespecialiseerd is op het gebied van het arbeidsrecht. Daarover kunnen we u adviseren en bijstaan, maar kunnen we ook procederen indien nodig. Wij zijn werkzaam voor zowel individuen als ondernemingen. Met Van Gelder Advocaten naast uw zijde kunnen vastgelopen onderhandelingen ook weer los getrokken worden.

Over het arbeidsrecht

Arbeidsrecht maakt deel uit van het sociaalrecht. Het gaat steeds om de arbeidsrelatie tussen een werkgever en een werknemer. Om rechten van werknemers te kunnen beschermen zijn diverse regels opgesteld, die samen het arbeidsrecht behelzen. Zo krijgt de werknemer extra bescherming tegen de dominantie positie die werkgevers innemen. Als specialist op het gebied van het arbeidsrecht kan Van Gelder Advocaten u onder andere adviseren omtrent de volgende zaken:

  • Arbeidsovereenkomst;
  • (dreigend) Arbeidsconflict;
  • CAO;
  • Reglementen;
  • Ondernemingsraad (OR) ;
  • Wijziging van arbeidsvoorwaarden;
  • Beëindiging arbeidsovereenkomst: ontslag, opzegging, beëindiging met wederzijds goedvinden;
  • Reorganisatie;
  • Concurrentie-, relatie-, en geheimhoudingsgeding;

Onze werkwijze

De advocaten van Van Gelder Advocaten beschikken over veel ervaring en weten altijd welke strategie het beste gevolgd kan worden in uw situatie. Wij zijn bevlogen, durven de strijd aan te gaan en houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen. Tevens zorgen we dat u altijd goed op de hoogte blijft omtrent de gang van zaken, door alles in heldere taal met u te communiceren.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Voor meer informatie over Van Gelder Advocaten en onze dienstverlening kunt u onze website bezoeken. Ook kunt u direct met ons in contact komen door te bellen naar 088 – 88 40 840, of een bericht te sturen per e-mail of middels het online contactformulier op onze website.

https://www.vangelderadvocaten.nl/