Mediator Site
Image default
Sport

Afvallen met EMS training: Comfortabel en efficiënt vanuit huis!

Wil je graag op een comfortabele en efficiënte manier kilo’s verliezen en strakker in je vel zitten, maar ben je geen fan van de sportschool? Dan is EMS training thuis de perfecte oplossing voor jou! Met slechts 2 keer per week, 20 minuten trainen bereik je dezelfde resultaten als 3 tot 4 uur regulier sporten in de sportschool. Het mooie is dat je kunt trainen wanneer het jou uitkomt, zonder tijdsdruk. En met het Tec Suit van Stimawell, een nieuwe toevoeging aan het EMS-apparaat, ervaar je een nog gerichtere en aangenamere EMS training. Met het Tec Suit ervaar je een optimale pasvorm, bewegingsvrijheid en duurzaamheid dankzij de antibacteriële hightech-vezels en -materialen. Benieuwd naar de positieve ervaringen en resultaten van meer dan 2000 tevreden klanten? Wacht dan niet langer en ervaar nu zelf de kracht van EMS training thuis om jouw fitnessdoelen te bereiken!

Gewicht verliezen met EMS training thuis

Wil jij graag gewicht verliezen maar ben je simpelweg geen fan de sportschool? Misschien heb je een druk programma of gezinsleven en vind je het moeilijk om de tijd te vinden om een sportschool te bezoeken? Kies dan voor afvallen met EMS training. Afvallen met EMS gaat soepel, kost ook slechts 2 keer 20 minuten per week en is vanuit huis prima vol te houden. EMS staat voor elektrische spierstimulatie. Dit klinkt misschien vreemd maar EMS wordt al zeer lang gebruikt in het medische circuit. Inmiddels is er een EMS apparaat ontwikkelt dat het mogelijk maakt om thuis veilig en efficiënt te trainen. Van spierversteviging tot figuurcorrectie; afvallen met EMS training gaat sneller en is effectiever dan ieder ander gewichtsverlies programma.

Comfortabel vanuit huis

Met EMS training hoef je niet meer naar de sportschool te gaan om af te vallen. Je kunt gewoon vanuit huis trainen met een EMS apparaat. Dit bespaart je tijd en moeite. Bovendien kun je de trainingen inplannen op momenten die jou het beste uitkomen, zodat het goed in jouw drukke schema past.

Stimuleert spieropbouw

EMS training maakt gebruik van elektrische impulsen om de spieren te stimuleren. Hierdoor worden de spieren intensiever getraind dan bij traditionele krachttraining. Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere spieropbouw. Door het trainen van de spieren verbrand je bovendien meer calorieën, wat kan bijdragen aan gewichtsverlies.

Ondersteunt bij het afvallen

Naast het stimuleren van spieropbouw, kan EMS training ook ondersteunend werken bij het afvallen. Door de intensieve spiercontracties verhoogt het metabolisme, waardoor je meer calorieën verbrandt. Bovendien stimuleert EMS training de stofwisseling, wat kan bijdragen aan een snellere vetverbranding.

Verbetert jouw stofwisseling

EMS training kan helpen bij het verbeteren van de stofwisseling. Door de intensieve spiercontracties wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Dit kan leiden tot een verbeterde stofwisseling en een betere verbranding van calorieën.

Wil je meer informatie over afvallen met EMS training of wil je direct een EMS apparaat huren? Neem dan contact met ons op of bekijk onze website.

https://ikwilstimawell.nl