Mediator Site
Image default
Kinderen

Bij de kinderopvang in Almere voelt ieder kind zich thuis

Het belangrijkste van kinderopvang is dat het een tweede thuis vormt voor uw kind. Dit is een compleet andere doelstelling dan de reden om naar school te gaan. Baby’s, peuters en kleuters – of schoolgaande kinderen die hun leerdag erop hebben zitten, hebben namelijk de vrijheid nodig om te doen waar ze op dat moment behoefte aan hebben. Daarom is het belangrijk dat een kinderopvang gemoedelijk ingericht is. Op die manier kunnen kinderen uitrusten als dat nodig is, of iets nieuws leren als ze daar zin in hebben.

Genoeg ruimte en personeel zijn belangrijke ingrediënten

Wanneer kinderen bij elkaar komen kunnen er magische situaties ontstaan. Second Home Kinderopvang in Almere is erin gespecialiseerd om dit te bewerkstelligen. Dat doen ze door een goed uitgekiend pedagogisch beleidsplan te handhaven. Hierdoor is er altijd genoeg goed opgeleid personeel aanwezig. Ook wordt gezorgd dat er voldoende ruimte beschikbaar is om te voldoen aan de benodigdheden van uw kind. De kleine ‘bewoners’ kunnen altijd kiezen om deel te nemen aan een activiteit, of alleen iets te doen.

De basisopzet van de kinderopvang in Almere

Baby’s en peuters hebben simpelweg behoefte aan persoonlijke begeleiding. Daarvoor wordt gezorgd door maximaal drie kinderen tot één jaar en maximaal vijf kinderen tot twee jaar per begeleider te hebben. Voor kleuters en oudere kinderen zijn er verschillende ruimtes ingericht met bijvoorbeeld een loungehoek waar ze kunnen gamen, TV kijken of met de Wii spelen. Spelletjes worden speciaal geselecteerd per leeftijd en de hoeveelheid tijd die uw kind voor een scherm doorbrengt wordt gelimiteerd. Er zijn ook andere hoeken zoals een bouwhoek, een kwebbelhoek, een winkelhoek en een computereiland waar huiswerk kan worden gemaakt.

Activiteiten voor alle leeftijden

De pedagogisch opgeleide begeleiding van Second Home Kinderopvang in Almere zorgt ervoor dat er allerlei activiteiten worden aangeboden. Er worden bijvoorbeeld regelmatig knutselprojecten ondernomen. Daarnaast kunnen oudere kinderen deelnemen aan theater- en sportlessen – dans, zwemmen, freerunning en kickboksen.

https://secondhomekinderopvang.nl/

Gerelateerde artikelen

Kondig de geboorte van je kindje aan met een geboortebord

Kies voor de beste webshop met bedrukte kinderkleding

Knuffels van onder andere Paw Patrol kopen online