Mediator Site
Image default
Aanbiedingen

Langer buiten blijven zitten als de zon onder gaat? Dit kun je doen!

Als we het hebben over dat ultieme zomergevoel is daar natuurlijk al helemaal sprake van als je lekker alleen of met een bepaald gezelschap aan het genieten bent van een zwoele zomeravond. Deze avonden zijn vaak onvergetelijk, puur en alleen omdat dit best uniek is in ons over het algemeen koude kikkerlandje. Toch zijn er meer mogelijkheden dan je van tevoren zou denken als het aankomt op zwoele zomeravonden. In dit blog vertellen we je daarom graag meer over hoe jij nóg langer buiten kunt blijven zitten, ondanks dat de temperatuur daalt door het ondergaan van de zon. Lees vooral snel verder!

Kleding over elkaar

Allereerst is het aan te raden om kleding in laagjes te dragen. Op deze manier kun je altijd snel en eenvoudig anticiperen op een eventuele daling van de temperatuur. Door bijvoorbeeld naast een shirt ook een trui en zelfs een jas aan te doen, ben je voorbereid op alles.

Mocht de temperatuur stijgen, dan doe je natuurlijk je jas of zelfs je trui uit. Wordt het later dan toch kouder en is het wat minder behaaglijk in een shirt? Dan is het slim om je trui of zelfs je jas weer aan te doen. Door wat te spelen met kledingstukken en de warmte die ze geven ben jij bestand tegen kou en een overdreven warmte!

Een bio ethanol haard van TuinhaardXXL

Tot slot willen we je wijzen op een zogeheten bio ethanol haard van TuinhaardXXL. Naast dat TuinhaardXXL heaters en verwarmers biedt, biedt het dus ook haarden als deze. Het prettige hieraan is dat je in staat bent om nog langer buiten te zitten en te genieten van dat waar het allemaal om draait: het moment en elkaar! 

https://www.tuinhaardxxl.nl/