Mediator Site
Image default
Rechten

Mediator Utrecht helpt bij Juridische problemen

Heb jij een juridisch probleem, bijvoorbeeeld een echtscheiding? Weet je niet hoe je hier uit moet komen, omdat je niet beschikt over de juiste en relevante informatie? Er zijn veel mediatoren die je hier graag bij willen helpen. 

Wat is een mediator?

Een mediator is een persoon die heel veel af weet van juridische zaken. Wanneer jij een mediator om hulp vraagt gaat hij of zij alles voor jou uit zoeken wat met jouw zaak te maken heeft. Een mediator zal een aantal gesprekken met jou aangaan om te kijken of er tot een oplossing kan worden gekomen. Een mediator neemt het voortouw in een gesprek. Beide partijen en de mediator zelf moeten vooraf een geheimhoudingscontract tekenen.  Dit is verplicht, omdat er dingen in vertrouwen worden verteld en daarom belangrijk is dat de informatie geheim blijft.

Verschillende mediatoren

Er zijn ontzettend veel mediatoren. Door het hele land zitten ze verspreid. Zo heb je mediator Heerenveen, mediator Utrecht, mediator Drachten en zo nog veel meer. Het is fijn dat er zoveel mediatoren zijn, omdat conflicten dan opgelost kunnen worden zonder het te laten escaleren. 

Waarmee helpen? 

Mediator Utrecht kan je bijvoorbeeld helpen met het regelen van een scheiding. Want daar komt ontzettend veel bij kijken en dan is het fijn als er iemand bij zit die weet waar allemaal aan gedacht moet worden. Ook kan mediator Utrecht bijvoorbeeld helpen bij een familie ruzie. Kortom een mediator is er om je te helpen met juridische problemen.

https://www.ranadvocatuur.nl/mediator-utrecht/

Gerelateerde artikelen

Wat gebeurt er met de woning na het scheiden?

Kosteloos Letselschade advies bij u in de buurt!

Arbeidsrechts Zutphen – Voorink Advocaten