Mediator Site
Image default
Vakantie

Meeting in Amsterdam?

Organiseert u binnenkort een vergadering en bent u op zoek naar een geschikte meeting room in Amsterdam? Overweeg eens om te vergaderen in een hotel. Veel hotels hebben tegenwoordig prachtige vergaderzalen voorzien van de nieuwste apparatuur. Ideaal aan een vergaderlocatie in hotel is dat u op dezelfde plek kunt lunchen, dineren en zelfs overnachten. Na uren intensief vergaderen, is het prettig om de dag af te sluiten met een diner. Zo is er ruimte om met uw genodigden te ontspannen en elkaar beter te leren kennen. Daarnaast is het prettig om de genodigden die ver wonen of uit het buitenland te laten overnachten in het hotel.

Uitzicht over de Amstel

Net buiten het drukke centrum van Amsterdam, bevindt zich het Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel. Een gloednieuw hotel met uiteenlopende mogelijkheden voor het huren van een meeting room. Door de hoge plafonds heeft u veel daglicht en heeft u prachtig uitzicht over Amsterdam. Het daglicht heeft een positieve werking op uw concentratie. Tevens zijn de vergaderzalen voorzien van professionele audiovisuele apparatuur, Hi-speed WiFi, een draadloos ClickShare presentatiesysteem en geluidswerende wanden. Wenst u extra faciliteiten in de zaal? Dan zijn er verschillende optionele faciliteiten beschikbaar, bijvoorbeeld een reversmicrofoon, videoconferentie of een katheder.

Zoekt u een locatie voor een grotere bijeenkomst? De zalen van Van der Valk Amsterdam variëren van 40m2 tot 375m2. Dankzij de veelzijdigheid van het hotel, kunt u er niet alleen terecht voor vergaderingen maar ook voor een training, workshop, trouwerij of congres. Geeft u liever de controle gedeeltelijk of volledig uit handen? Dan staat er een ervaren salesteam klaar om uw vergadering in goede banen te leiden. U kunt kiezen uit verschillende vergaderarrangementen. Zo bent u verzekerd van een compleet verzorgde dag.

Klinkt Van der Valk Amsterdam als de ideale locatie voor het organiseren van uw vergadering? Bekijk dan de mogelijkheden op de website www. vandervalkamsterdam .com of neemt u contact op met de afdeling Meetings en Events via 020 80 01 100.

https://www.vandervalkamsterdam.com