Mediator Site
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar een werkruimte die inspireerd? Lees dan verder.

Zoekt u een bijzondere evenementenlocatie? Wij bieden unieke evenementenlocatie en bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Deze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Bijzondere werkplekken in Hoofddorp

Het nieuwe werken faciliteert een mobiele levensstijl. Wij van C-Bèta verlengen de levensduur van onze producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van overheden tot ondernemers, onderzoekers en investeerders.  Een flexibele werkplek bij ons is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. 

Ruimte om circulair te denken

Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame producten. Dit is ook terug te zien in onze evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. En daar zijn wij erg trots op! Wij van C-Bèta ontvangen graag iedereen die geïnspireerd wil raken door onze verschillende ruimtes. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. 

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties

Wij bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Dit bevorderd unieke concepten en ideetjes. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw wensen. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. Hierdoor is de ruimte geschikt voor grote groepen voor het geven van presentaties en workshops, ook is het geschikt voor personeelsfeesten en standruimte. Ook heeft u de mogelijkheid uit een van onze kassen als unieke evenementenlocatie. Zo beschikt onze grootste kas over 50 plaatsen en een bar. Dit maakt het geschikt voor uw gasten of het serveren van een borrel of lunch. Ook hebben wij een kleine klas. Deze is uitermaat geschikt voor brainstormsessie, vergaderingen en workshop.  Zijn deze ruimtes nog iets te groot voor u dan bieden wij ook nog kleinere ruimtes aan.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

http://c-beta.nl/

Gerelateerde artikelen

Deze advocaat staat u emotioneel én juridisch bij als u wordt verdacht van een zedendelict

Outplacement