Mediator Site
Image default
Beauty en verzorging

SQUALANE VERSUS HYALURONZUUR: WAT ZIJN DE VERSCHILLEN?

Het voordeel van squaleen is dat het rijk is aan antioxidanten die helpen beschermen tegen schade. Je huid maakt ook squaleen aan, maar deze productie loopt terug naarmate we ouder worden. Squaleen bevat geen water en is dus voordelig voor vettige of gemengde huidtypes, want het overwicht van vet om de vetmoleculen te verhouden voorkomt trekkerigheid. Het kan echter licht irriterend zijn voor de gevoelige huid. Het voordeel van hyaluronzuur is dat het watergebonden is en dus opgesloten kan worden in je huid waardoor het zachter aanvoelt dan squaleenzuur en niet mag worden gebruikt door mensen met een acné-gevoelige of vettige huid.

Iedereen weet dat de winter de neiging heeft om onze huid er een beetje, nou ja… blah uit te laten zien. De sleutel om je huid het hele seizoen lang gezond en stralend te houden ligt in het vinden van de juiste combinatie van producten en ingrediënten! In deze video delen we ons geheim om een droge huid te voorkomen, zelfs in deze koude maanden: squalaanolie. Wanneer squalaan wordt gebruikt als onderdeel van je dagelijkse routine, kan het je huid helpen beschermen tegen schade als gevolg van koud weer en ervoor zorgen dat je huid er jeugdig blijft uitzien. Deze natuurlijke olie is ideaal voor acnegevoelige, gevoelige of ouder wordende huidtypes omdat het boordevol vitaminen, antioxidanten en vetzuren zit die de genezing kunnen ondersteunen, de huid kunnen voeden en ontstekingen kunnen bestrijden.

De productie van squalaan in onze huid daalt naarmate we ouder worden. Door squalaan aan je huid toe te voegen, kan het helpen: 1) Schade te herstellen en te beschermen tegen toekomstige schade, 2) Littekens minder zichtbaar te maken, 3) Fijne lijntjes en rimpels te verminderen door diep in de huid te dringen en deze zachter en soepeler te maken, 4) De teint te egaliseren door pigmentvlekken en hyperpigmentatievlekken (van zonschade of acne) te verwijderen, 5) Huidcellen te helpen regenereren voor een gezondere huid, 6) Aan de oppervlakte te weken om de collageenproductie te stimuleren voor een gehydrateerde huid die er voller uitziet.

Squalaan is een uitstekende vochtinbrenger die uw huid helpt beschermen tegen uitdroging en fijne lijntjes. Squalaan wordt gemakkelijk door de huid opgenomen via de korean skincare COSRX producten. Het dringt diep door om de huidcellen te hydrateren en te beschermen voor een zachte, gladde teint.

https://kocosmo.nl/