Mediator Site
Image default
Onderwijs

Wat zijn trainingen zoals opleiding green belt?

We doen het al van jongs af aan: leren en naar school gaan. Je begint wanneer je vier of vijf jaar bent op de basisschool en je gaat vervolgens naar de middelbare school. Zodra die is afgerond kiezen de meesten ervoor om nog een vervolgopleiding te doen. Dit kan bijvoorbeeld op het mbo, hbo of op een universiteit.

Ontdek wat jou interesseert 

Gedurende deze jaren aan schooltijd, ontdek je vaak wat jou interesseert en welke richting je uiteindelijk uit wil. Daarop baseer je dan de vakken en de opleiding die je wil gaan volgen. Zodra je dit allemaal afgerond heb je een diploma van een bepaalde opleiding of vakgebied en kan je hierin aan de slag. Maar wat als dit helemaal niet zo leuk blijkt te zijn als dat je had verwacht? Of wat ook wel voorkomt is dat je later vanuit je werk te horen krijgt dat je nog een extra training of opleiding moet volgen. Er zijn talloze trainingen en opleidingen, zowel online als offline. Een voorbeeld hiervan is de opleiding green belt. Hieronder vertellen we je hoe de opleiding green belt eruit ziet, wat het inhoudt en van welke waarde het voor jou kan zijn!

Wat houdt de opleiding green belt in?

Stel, je hebt een functie in jouw baan waarbij je veel in projecten en teams werkt. De opleiding green belt sluit daar perfect bij aan en kan daar goed bij helpen! Na het volgen van deze training kan jij er als team- of projectmanager straks voor zorgen dat er verbetering in de projecten van de groep en in de groep zelf blijft. Je leert tijdens deze training problemen en vraagstukken grondig te onderzoeken en op te lossen. Deze driedaagse training kan zowel online als offline gevolgd worden. Wil je nou meer weten over waar je de opleiding green belt kan volgen en of het bij jou past? Ga op onderzoek uit en wie weet heb jij straks een extra opleiding in de pocket!

https://www.lean.nl/