Mediator Site
Image default
Aanbiedingen

Wilt u eerder met pensioen?

Wanneer u eerder met pensioen wilt gaan, staat Pensioenlogica graag met advies voor u klaar. Als onafhankelijk pensioenadviseur weet Dirk-Jan Plate alle mogelijkheden boven water te krijgen en zo duidelijk uit te leggen dat u vervolgens daadwerkelijk met het advies aan de slag kunt gaan. Niet alleen voor als u met vervroegd pensioen wilt gaan kunt u bij hem terecht, maar ook met andere vragen rondom het onderwerp pensioen, of u nu werkgever, lid van de ondernemingsraad, arbeidsjurist of werknemer bent. 

Hoe kunt u eerder met pensioen?

Het blijft een lastige keuze. Is het financieel mogelijk? Tevens is de keuze vaak definitief en alles wat erbij komt kijken is geen dagelijkse kost. Wilt u volledig stoppen of voorlopig in deeltijd aan de slag blijven? Pensioenlogica helpt u graag bij de keuze door de voor- en nadelen van de meerdere opties inzichtelijk te maken. Onafhankelijk pensioenadviseur Plate luistert eerst naar uw wensen. Vervolgens onderzoekt hij alle (juridische) mogelijkheden. Daarna volgt zijn advies.  

Zijn werkwijze

Wanneer u bij hem voor advies aanklopt, zal hij in het eerste gesprek zijn werkwijze met u bespreken. Wat wilt u en wat kan er? Niet onbelangrijk: ‘Hoeveel tijd denkt hij voor het advies nodig te hebben’. Dat valt in de praktijk erg mee. Omdat Dirk-Jan blijft onderzoeken en veel artikelen schrijft, zijn de oplossingsrichtingen snel voorhanden. Dat scheelt in de kosten. Een goed advies blijft op deze manier betaalbaar. 

Pensioen-transitieplan

Iedere werkgever moet in de nabije toekomst (voor 2026) een pensioen-transitieplan opstellen. Het is een lastige en tijdrovende klus. Voor hulp bent u bij Pensioenlogica aan het juiste adres. Hij volgt al jaren de ontwikkelingen op het gebied van de pensioentransitie en heeft er zelfs een website voor laten bouwen (pensioentransitieplan.nl). Hoe eerder u met de pensioentransitie aan de slag gaat, hoe minder last u heeft van andere werkgevers die op het laatste moment op zoek gaan naar een pensioenadviseur.