Mediator Site
Image default
Banen en opleidingen

Inpakker in productie (fulltime)

Werkervaring? Nee, deze vacature is niet vereist. Je talenten en inzet zijn meer dan genoeg. Werken bij Van Loon Vlees onder de Van Loon Groep betekent dat je een team binnengaat waar een echte “niet storen als het gemakkelijk kan” mentaliteit heerst. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is met 6 verschillende labels, 8 regio’s in Nederland en ± 2000 collega’s, werk je altijd in een kleiner team. Dit zorgt voor een goede sfeer op de werkvloer.

Voor deze functie is voldoende instructie in de Nederlandse tekst vereist.

Over de functie

Als productiemedewerker moet je aan de productielijn werken met een actief team van productiemedewerkers en een operator. Je bent verantwoordelijk voor het verpakken en ompakken van vleeswaren. U kunt de operator helpen bij het installeren en demonteren van de machine en ervoor zorgen dat de productieruimte helder en schoon blijft. Hygiëne en veiligheid zijn immers erg belangrijk! Zelfs als je vleesproducten meerdere uren controleert, kun je scherp en alert blijven.

Als productiemedewerker speel je een belangrijke rol in het productieproces. Zonder uw deel zal de productielijn niet kunnen draaien, zal het product uiteindelijk niet worden verkocht in supermarkten of bij andere klanten en zal het uiteindelijk geen consumenten ontmoeten. Als je gemotiveerd bent om er het beste van te maken, kun je trainen als operator en uiteindelijk operator worden op een productielijn of verpakkingsmachine.

Als productiemedewerker kun je van maandag t / m zaterdag van 06:00 uur tot middernacht ochtend- en / of avonddiensten uitvoeren. Voor de komende week ontvang je een weekplan, waarbij je meestal een vaste manier van werken hebt.

Wat wij bieden

38 uur voltijds werk per week om een ​​vast contract te tekenen.

Je maandsalaris is € 1.650, – € 2.150, – exclusief toeslagen. Voor het werken in de koelcel wordt een toeslag van 1,90 euro per werkdag in rekening gebracht.

Als u meer dan 10 kilometer reist om te werken en gratis kunt parkeren, kunt u genieten van een reiskostenvergoeding.

Bij het ondertekenen van een contract met Luba Employment Agency ontvang je een wekelijks salaris. Ondertekende een goed contract met het bedrijf. Het is belangrijk dat bedrijven zich blijven ontwikkelen en daarom hebben ze een eigen park. Hier kun je jezelf ontwikkelen door middel van training of opleiding.

Wat wij vragen

Bewoners die binnen een straal van 30 kilometer van de werkplek wonen, kunnen zelfstandig / zelfstandig naar de werkplek worden vervoerd.

Minimaal vmbo werk- en denkniveau.

U kunt zich in het Nederlands uitdrukken.

Je bent een echte Eskimo, werken in een koelcel van 7 graden is voor jou geen probleem.

Je bent niet tegen werken op verschillende afdelingen.

U bezit uw eigen transport. Je werkt in principe tot ongeveer middernacht, maar dit kan soms eindigen.

Over het bedrijf

In Best heeft Van Loon Group niet één locatie, maar liefst 2 locaties: Meat Friends en Best Meat Products. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is met 6 verschillende labels, 8 regio’s in Nederland en ± 2000 collega’s, werk je altijd in een kleiner team. Dit betekent dat je in een team terecht komt, en samenwerken is erg waardevol in een “indien mogelijk niet storen” mentaliteit.

Er werken veel verschillende mensen, dus u zult zich altijd thuis voelen.  De receptie van Meat Friends aan de Bedrijfsweg in Best State is erg goed en er zijn verschillende stafafdelingen. U kunt uw dag beginnen in een grote kantine of tijdens een pauze met collega’s afspreken om iets te eten. De productie vindt hier in twee ploegen plaats. De leukste vleeswinkel is gelegen aan een straat in een industriegebied, heeft een kleiner ontwerp, maar de ambitie is minstens zo groot! Ook kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten in het restaurant en is er voldoende gratis parkeergelegenheid. U kunt momenteel niet in dagdiensten werken, maar u kunt in de toekomst niet in twee ploegen werken, dus u moet flexibel zijn.

Extra informatie

Na de uitzendcyclus van zes maanden krijgt u een contract met het bedrijf en de volgende extra kosten:

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen- en groepsverzekering.

Gratis sportabonnement.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/productiemedewerkers.html