Mediator Site
Image default
Kinderen

Knuffels van onder andere Paw Patrol kopen online

Heb je kinderen en ben je op zoek naar leuke knuffels voor hen? Bij TY Knuffels kun je online knuffels kopen. Er is bij deze webwinkel een heel assortiment aan knuffels verkrijgbaar. Zo kun je er verschillende knuffeldieren in verschillende maten kopen. Een aantal van deze knuffels zijn knuffelhonden van de bekende serie Paw Patrol. Deze kun je bij deze webwinkel voor het online kopen van een knuffel krijgen. Deze knuffels zijn er in verschillende maten, maar er zijn ook andere producten van Paw Patrol te krijgen.

Knuffels van Paw Patrol

Uiteraard heeft TY Knuffels knuffels van Paw Patrol. Dit zijn verschillende honden van de serie. Je kunt voor kleine knuffelhonden gaan, maar er zijn ook XL-knuffels van Paw Patrol. Deze zijn tussen de 42 en 53 centimeter groot. De kleinste knuffels van Paw Patrol zijn 10 centimeter groot. Deze zijn van Teeny TY, dit zijn knuffels die net als echte honden horizontaal staan en korte pootjes hebben. Ook zijn er knuffels van Paw Patrol van 24 centimeter en andere maten tussen 10 en 42 centimeter in. 

Kussens van Paw Patrol

Als je online knuffels gaat kopen van Paw Patrol, kun je ook kussens van deze serie aanschaffen bij deze winkel. Er zijn verschillende kussens verkrijgbaar met de honden van de serie erop. Soms is er slechts één print van een hond op het kussen te zien. Er zijn ook gevallen waarbij de hond meer uit het kussen komt als het ware. Ook kun je voor een nekkussen met Paw Patrol-print gaan bij deze webshop voor het online kopen van knuffels.

Ontdek ook de rugzakken van Paw Patrol

Is je kind echt fan van de serie en wil hij of zij ook iets met Paw Patrol erop mee naar school nemen? Dan kun je een rugzak kopen met een Paw Patrol-print erop. Hier zijn er een paar van te krijgen bij deze webwinkel. Je kunt ook een voordeelpakket bestellen met meerdere producten van de serie bij elkaar. Maak je keuze in de webshop!