Mediatorsite

Heb je kinderen en ben je op zoek naar leuke knuffels voor hen? Bij TY Knuffels kun je online knuffels kopen. Er is bij deze webwinkel een heel assortiment aan knuffels, verschillende knuffeldieren in verschillende maten kun je er kopen. Een aantal van deze knuffels zijn knuffelhonden van de bekende serie Paw Patrol. Deze kun je bij deze webwinkel voor het online kopen van een knuffel krijgen. Deze knuffels zijn er in verschillende maten, maar er zijn ook andere producten van Paw Patrol te krijgen.

Knuffels van Paw Patrol

Uiteraard heeft TY Knuffels knuffels van Paw Patrol. Dit zijn verschillende honden van de serie. Je kunt voor kleine knuffelhonden gaan, maar er zijn ook XL knuffels van Paw Patrol. Deze zijn tussen de 42 en 53 centimeter groot. De kleinste knuffels van Paw Patrol zijn 10 centimeter groot. Deze zijn van Teeny TY, dit zijn knuffels die net als echte honden horizontaal staan, met korte pootjes. Ook zijn er knuffels van Paw Patrol van 24 centimeter en andere maten tussen 10 en 42 centimeter in. 

Kussens van Paw Patrol

Als je online knuffels gaat kopen van Paw Patrol, kun je ook kussens van deze serie aanschaffen bij deze winkel. Dit zijn verschillende kussens, met verschillende honden van de serie erop. Soms is er slechts een print van een hond op het kussen te zien. Er zijn ook gevallen waarbij de hond meer uit het kussen komt als het ware. Ook kun je voor een nekkussen met Paw Patrol print gaan bij deze webshop voor het online kopen van knuffels.

Rugzakken van Paw Patrol

Is je kind echt fan van de serie en wil deze ook iets met Paw Patrol erop mee naar school nemen? Dan kun je een rugzak kopen met een Paw Patrol print erop. Hier zijn er een paar van bij deze winkel. Je kunt ook een voordeelpakket nemen, met meerdere producten van de serie bij elkaar.