Mediator Site
Image default
Banen en opleidingen

Op zoek naar een bijbaantje in Eindhoven?

Je herkent het vast wel, je bent student en wilt graag een extra zakcentje verdienen. Gelukkig zijn er genoeg leuke bijbaantjes in Eindhoven die ervoor kunnen zorgen dat jouw maandinkomen iets toeneemt.

Bijbaantje nodig in Eindhoven?

Er zijn tegenwoordig steeds meer jongeren, scholieren en studenten die interesse hebben in een bijbaantje in Eindhoven, want Eindhoven is en blijft een studentenstad. Eindhoven is ook een zeer gezellige stad en bevat daarom uit diverse restaurants en winkels. Daarnaast is Eindhoven ook een stad vol met evenementen. Een aantal voorbeelden van evenementen zijn de Dutch Design Week, waarbij kennis maken met design op een hoog niveau, maar ook urban culture op EMOVES, of bijvoorbeeld gewoon rondlopen op de FeelGood Market, het is allemaal mogelijk in Eindhoven. Oftewel een bijbaan in Eindhoven is toch wel de moeite waard. Verder staat Eindhoven ook bekend om haar eigen vliegveld, genaamd Eindhoven Airport. Dit is vooral erg handig voor mensen die graag reizen en niet helemaal naar Schiphol willen gaan om het vliegtuig te pakken, in plaats daarvan kan je gewoon vliegen vanuit Eindhoven Airport. 

Eindhoven is dus een vrij veelzijdigee stad met veel verschillende bezienswaardigheden en accommodaties. Als student moet men zich een aantal dingen kunnen permitteren, zoals een kamer om te kunnen slapen, keuken, douchen etc. Daarnaast zijn de meeste studenten naar Eindhoven gegaan om te studeren in Eindhoven, helaas is studeren vrij duur en kunnen sommige studenten zich dit niet permitteren zonder te werken. Vandaar er genoeg vacatures openstaan voor een bijbaan in Eindhoven. Gelukkig zijn de bijbanen in Eindhoven divers en dus is er genoeg keus voor elke student of scholier. Voorbeelden van bijbanen in Eindhoven zijn ober of serveerster in een restaurant, of juist afwasser in een restaurant, bijles geven aan scholieren, assistent hovenier, logistiek medewerker en nog veel meer andere bijbaantjes.

https://www.jongerenarbeidsmarkt.nl/nl/vacatures/bijbaan/eindhoven